ΑρχικήinetΤο Facebook App για τα Windows 8.1 με περισσότερες επιδιορθώσεις, νέα χαρακτηριστικά...

Το Facebook App για τα Windows 8.1 με περισσότερες επιδιορθώσεις, νέα χαρακτηριστικά

Facebook-App-for-Windows-8-1Μια νέα έκδοση του επίσημου Facebook app για τα Windows 8.1 είναι τώρα διαθέσιμη για μεταφόρτωση, φέρνοντας έναν μακρύ κατάλογο βελτιώσεων, καθώς και νέα χαρακτηριστικά.

Ενώ οι επίσημες σημειώσεις της έκδοσης δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη με το τι νέο υπάρχει, η εφαρμογή υποστηρίζει τώρα φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στα σχόλια, ένα χαρακτηριστικό που ήδη υπάρχει στη web-based έκδοση της υπηρεσίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Inferse, το Facebook μπορεί τώρα να κατεβάσει φωτογραφίες και και να τις ορίσει ως φόντο στην οθόνη κλειδώματος ή εικόνα για το λογαριασμό χρήστη, ενώ οι επιλογές για την κοινή χρήση τοποθεσίας είναι διαθέσιμες απευθείας στο ενσωματωμένο εργαλείο chat.

Τέλος, η υποστήριξη της λειτουργία προβολής snap έχει επίσης βελτιωθεί, έτσι το Facebook μπορεί τώρα να ξεκινήσει παράλληλα με άλλες δύο εφαρμογές.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο επίσημος Metro client του κοινωνικού δικτύου λαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά σε τακτική βάση, έτσι κατεβάστε το Facebook για τα Windows 8.1 για να δοκιμάσετε τα νέα «καλούδια».

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS