ΑρχικήsecurityΕντόπισαν τις 482 ιστοσελίδες με τα παράνομα παιχνίδια

Εντόπισαν τις 482 ιστοσελίδες με τα παράνομα παιχνίδια

hacker1_533_355

Σάρωσαν το διαδίκτυο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η Υπηρεσία Οικονομικής αστυνομίας και εντόπισαν δεκάδες ιστοσελίδες όπου γίνονται παράνομα παιχνίδια.

Για τις 482 ιστοσλίδες παράνομων τυχερών παιχνιδιών σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ διαπιστώθηκε ότι πλέον δεν είναι δυνατόν η πρόσβαση σε αυτούς, από παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου της χώρας μας

Οι σχετικές έρευνες, σε συνδυασμό με την άρση του απορρήτου, είχαν σαν αποτέλεσμα τον εντοπισμό τετρακοσίων ογδόντα δύο (482) ιστοσελίδων παροχής υπηρεσιών τυχερών παιγνίων, οι οποίες λειτουργούσαν χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο διατυπώσεις.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν και οι χώρες, μέσω των οποίων λειτουργούσαν και στις οποίες έδρευαν οι διακομιστές τους (servers). Συγκεκριμένα, από το σύνολο των παράνομων ιστοσελίδων, όπως προέκυψε οι (5) είχαν ως έδρα τη χώρα μας και οι υπόλοιπες (477) διάφορες χώρες της αλλοδαπής.

Για τις περιπτώσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ διαπιστώθηκε ότι πλέον δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτούς, από παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου της χώρας μας.

Πηγή: newsit.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS