ΑρχικήinetΚατεβάστε το VLC Media Player 2.1.1 για Windows, Linux και Mac

Κατεβάστε το VLC Media Player 2.1.1 για Windows, Linux και Mac

Download-VLC-Media-Player-2-1-1-for-Windows

Η VideoLAN μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του διάσημου VLC Media Player για χρήστες των Windows, υλοποιώντας έτσι μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης.

Το VLC Media Player 2.1.1 ήταν διαθέσιμο για τους χρήστες του Ubuntu 13.10, αλλά η ομάδα ανάπτυξης σήμερα κυκλοφόρησε την έκδοση των Windows που υποτίθεται ότι τα πιο πολλά από τα ζητήματα που αναφέρθηκαν από τους χρήστες σε παλαιότερες εκδόσεις, βελτιώθηκαν παράλληλα την εμπειρία αναπαραγωγής για μερικές από τις μορφές που υποστηρίζονται.

Ακριβώς όπως αναμενόταν, το VLC Media Player 2.1.1 έρχεται με υποστήριξη για όλες τις εκδόσεις των Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows 8.1.

Τα νέα πακέτα παρέχουν επιδιορθώσεις στην καταγραφή, στις επιλογές υπότιτλων, στους αποκωδικοποιητές και στην έξοδο ήχου. Για παράδειγμα, λύνει κάποια προβλήματα στο DirectSound pass-through, ενώ επίσης, απλουστεύει το μηχανισμό ενημέρωσης της εφαρμογής για την έκδοση των Windows.

Τέλος, η νέα αυτή έκδοση είναι σαφώς απαραίτητη, έτσι μπορείτε να κατεβάσετε το VLC Media Player 2.1.1 για να λάβετε όλες τις νέες επιλογές.

Κατεβάστε το VLC Media Player 2.1.1 για Windows

Κατεβάστε το VLC Media Player 2.1.1 για Linux

Κατεβάστε το VLC Media Player 2.1.1 για Mac OS X

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS