ΑρχικήinetΣχεδιάστε το δικό σας 3D εκτυπώσιμο παιχνίδι με μερικά μόνο κλικ

Σχεδιάστε το δικό σας 3D εκτυπώσιμο παιχνίδι με μερικά μόνο κλικ

Χωρίς τίτλο

H Desktop 3D εκτύπωση έχει ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσει πριν διαφημιστεί (και μπορεί να μην το κάνει αυτό ποτέ), αλλά υπάρχει 3D τεχνολογία εκτύπωσης που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει υπέροχα πράγματα.

Ένα παράδειγμα μιας εταιρείας η οποία προωθεί στην πραγματικότητα την 3D εκτύπωση είναι η AMINIMAL Studio, η οποία έχει μόλις ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία για τα Inkimals, χαριτωμένα 3D εκτυπωμένα ζώα και τα τέρατα που μπορείτε να τα σχεδιάσετε μόνοι σας.

«Τα Inkimals είναι 3D εκτυπώσιμα παιχνίδια, συλλεκτικά και γίνονται σε μόλις τρία απλά βήματα – μπορείτε να τα χρωματίσετε, σαν τα σαρώσετε και να τα στείλετε, τότε εμείς εκτυπώνουμε μια σταθερή, τρισδιάστατη έκδοση του ψηφιοποιημένο έργου σας», έγραψε η εταιρεία στην σελίδα της καμπάνιας.

Υπάρχουν τέσσερα μοντέλα για να επιλέξετε και πέρα από τα βασικά σχήματα, τα πάντα είναι προσαρμόσιμα. Επιπλέον, είναι αρκετά εύκολο να απλά σχεδιάσετε ό, τι θέλετε στα Inkimals σας και να τα μετατρέψετε σε ένα 3D μοντέλο αυτόματα.

Ένα βασικό συστατικό της δράσης αυτής είναι το λογισμικό. Υπάρχει μια διαδικτυακή εφαρμογή για τη δημιουργία του μοντέλου, αλλά χρειάζεται ακόμα κάποιες δοκιμές και βελτιώσεις. Η ομάδα θέλει επίσης να δημιουργήσει περισσότερα μοντέλα χαρακτήρων.

Τέλος, με επαρκή χρηματοδότηση, υπάρχουν επίσης σχέδια για μια εφαρμογή για κινητά, για τη διαδικασία σχεδιασμού.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/gJBKX5K0DfU

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS