ΑρχικήinetΑνατριχιαστικές λεπτομέρειες από το ημερολόγιο του διαχειριστή του Silk Road

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το ημερολόγιο του διαχειριστή του Silk Road

ross_ulbricht_woods

Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα, λεπτομέρειες από ένα ψηφιακό ημερολόγιο που ανήκει στον Ross Ulbricht – τον άνθρωπο που κατηγορούν σαν διαχειριστή του Silk Road.

Το ημερολόγιο περιέχει αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία αφού ο Ulbricht συνήθιζε να γράφει σχεδόν τα πάντα.

Τα αποδεικτικά στοιχεία που ανακαλύφθηκαν στο ημερολόγιο αποδεικνύουν ότι ο Ulbricht είχε παραγγείλει τουλάχιστον μια δολοφονία και διέταξε ένα χτύπημα σε τέσσερις άνδρες που του είχαν εξαπατήσει. Το ημερολόγιο βρέθηκε στον υπολογιστή του και το ειρωνικό είναι ότι περιέχει και ένα σχέδιο διαφυγής σε περίπτωση που οι Αρχές είχαν βάλει στο μάτι το Silk Road.

Δείτε αποσπάσματα από το ημερολόγιο όπως τα παρουσίασε το TNW:

28/03/2013 με εκβιάζουν με διαρροή πληροφοριών των χρηστών. μίλησα με ένα μεγάλο διανομέα (άγγελοι της κόλασης) .

03/29/2013 ανέθεσα το χτύπησε του εκβιαστή στους αγγέλους

01/04/2013 έμαθα ότι ο εκβιαστής εκτελέστηκε

04/04/2013 διόρθωσα το πρόβλημα με τις συναλλαγές διόρθωσα το σφάλμα για τον καθορισμό του ποσού της επιστροφής γιατί αρκετοί προμηθευτές είχαν αρνητικούς λογαριασμούς . άμεση σύνδεση για Bitcoin αντί τη χρησιμοποίηση ssh PortForward πήρα οπτική επιβεβαίωση της εκτέλεσης των εκβιαστών

06/04/2013 ανέθεσα στους αγγέλους να βρουν τον tony76 καθάρισα τα αχρησιμοποίητα libraries στον server

04/08/2013 έστειλα την πληρωμή στους αγγέλους για χτύπημα στο tony76 και στους 3 συνεργάτες του πολύ υψηλό φορτίο (300 /16) , έβγαλε το site offline, ανανέωσα τη κύρια κατηγορία και τις σελίδες για να είναι πιο αποτελεσματικές.

Οι αρχές αναφέρουν ότι αν και ο Ulbricht πιστεύει ότι οι δολοφονίες έγιναν δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι έγιναν στη πραγματικότητα, και ότι μάλλον τον ξεγέλασαν για να του πάρουν τα χρήματα.

 

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS