ΑρχικήinetΕμφύτευσε κόσμημα στο μάτι της!

Εμφύτευσε κόσμημα στο μάτι της!

Woman-Gets-Platinum-Jewelry-Implanted-in-Her-EyeΗ Lucy Luckayanco είναι η πρώτη γυναίκα στη Νέα Υόρκη, η οποία αποφάσισε να πάρει μια μόνιμη λάμψη στα μάτια της, εμφυτεύοντας ένα κόσμημα λευκόχρυσου στην οπτική μεμβράνη της.

Η γυναίκα τοποθέτησε ένα σχήμα καρδιάς, 3,5 χιλιοστών στην γωνία του δεξιού ματιού της, για να χρησιμεύσει ως εκκινητής συνομιλίας.

“Πρόκειται να γίνει ένας εκκινητής συνομιλίας. Θα είμαι σε θέση να το πω στους ανθρώπους. Θα είναι μοναδικό. Θα είναι το είδος της μοναδικότητάς μου” δήλωσε η γυναίκα στο Fox.

Η νέα χειρουργική διαδικασία που ονομάζεται “Safe Sight Jewelry” έγινε στο Park Avenue Laser Vision, από τον γιατρό Emil Chynn. Ακόμη και αν αυτό ακούγεται τρομακτικό, ο γιατρός διαβεβαιώνει τους πελάτες ότι είναι πραγματικά ασφαλές, διότι το κόσμημα είναι πολύ λεπτό και δεν επηρεάζει την όραση ή την οπτική μεμβράνη.

Η διαδικασία έχει γίνει αρκετές φορές πριν, στην Ευρώπη και στο LA, αλλά όχι στη Νέα Υόρκη. Για να ξεκινήσει η εισαγωγή του κοσμήματος, ο γιατρός αρχικά τοποθετεί στην περιοχή κάποιο αναισθητικό και στη συνέχεια κάνει μια μικρή τομή για το κομμάτι του κοσμήματος, στο λευκό μέρος του ματιού. Το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί μετά από αυτό το είδος της διαδικασίας είναι μια μικρή τοπική αιμορραγία ή μια μικρή λοίμωξη που μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα με αντιβιοτικά.

Ο Δρ Chynn βλέπει το Safe Sight Jewelry ως «ένας άλλος τρόπος για να προωθήσει την επιστήμη της οφθαλμολογίας», σύμφωνα με συνέντευξή του στο Fox. Το κόσμημα στο μάτι δεν είχε εγκριθεί από το FDA και την Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας, που προειδοποιεί τους πελάτες που έχουν μπει στον πειρασμό, για τους κινδύνους που ένα ξένο αντικείμενο μπορεί να φέρει, όταν εισέρχονται στο μάτι.

Μετά την επέμβαση, η Λούσι είπε ότι δεν είχε καθόλου πόνο ή προβλήματα με το νέο «bling» της και ότι αγαπά απολύτως το νέο αξεσουάρ της. «Πενήντα τοις εκατό από τους φίλους μου ρωτάνε: Τι είναι αυτό; Γιατί το χρειάζεσαι, Θεέ μου είσαι τρελή. Αλλά το άλλο πενήντα τοις λένε 😕 ! Θεέ μου, αυτό είναι super cool» αναφέρει η γυναίκα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS