ΑρχικήsecurityΤο Microsoft Office Blog παραβιάστηκε από τους Syrian Electronic Army

Το Microsoft Office Blog παραβιάστηκε από τους Syrian Electronic Army

Όπως είχαν υποσχεθεί νωρίτερα στο tweet τους ότι δεν είχαν τελειώσει την επίθεσή τους στη Microsoft, όπου είχαν επιτεθεί σε άλλη ιστοσελίδα που ανήκει στην Microsoft. Αυτή τη φορά, ο στόχος είναι το επίσημο blog του «Microsoft Office».

“Εμείς δεν τελειώσαμε την επίθεση μας στη @Microsoft ακόμα, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα! # SEA” δημοσιεύτηκε σε ένα από τα προηγούμενα tweets τους.

Οι Hackers δημοσίευσαν ένα στιγμιότυπο που δείχνει ότι κατάφεραν να τοποθετήσουν άρθρα με τίτλο “Hacked by Syrian Electronic Army» στο blogs.office.com.

microsoft-office-blog-hacked-syrian-electronic-army

Επίσης ανέφεραν στο tweet τους ότι η Microsoft μπορεί να περιμένει περισσότερες επιθέσεις από την ομάδα SEA. Οι Hackers δημοσίευσαν επίσης εικόνες που δείχνουν ότι έχουν αποκτήσει πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του blog του Office.

[wdca_ad id=”73088″ ]

microsoft-office-blog-hacked microsoft-website-hacked

“Αγαπητή @Microsoft, η αλλαγή του CMS δεν θα σας βοηθήσει εάν οι υπάλληλοί σας παραβιαστούν και δεν το γνωρίζουν. # SEA” αναφέρει το τελευταίο tweet από τη SEA. Η τελευταία επίθεση είναι μέρος μιας σειράς επιθέσεων εναντίον της Microsoft, που ξεκίνησε με παραβίαση του Skype blog και του λογαριασμού στο twitter. Στη συνέχεια ακολούθησε το hijack του Xbox λογαριασμό στο twitter, ο λογαριασμός Twitter της Microsoft News και το επίσημο blog της Microsoft.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS