ΑρχικήinetΣυνελήφθη 35χρονος έπειτα από διάδοση της φωτογραφίας του στο Facebook από τις...

Συνελήφθη 35χρονος έπειτα από διάδοση της φωτογραφίας του στο Facebook από τις αρχές

Man-Arrested-After-Sharing-Police-s-Mugshot-of-Him-on-Facebook-419358-2

O 35χρονος Anthony James Lescowitch, ο οποίος καταζητούνταν για μια επίθεση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2013, συνελήφθη τελικά από τις αρχές όταν μπήκε στον πειρασμό να χλευάσει την αστυνομία ότι δεν μπορεί να τον συλλάβει.

Η αστυνομία είχε δώσει στην δημοσιότητα μια φωτογραφία του δράστη, μέσω του Facebook, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες που θα βοηθούσαν στον εντοπισμό του. Μια ώρα αργότερα, οι αρχές δημοσίευσαν την ίδια φωτογραφία, αναφέροντας ότι κατάφεραν να τον συλλάβουν, 45 λεπτά μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας του στο Facebook.

Όταν ο 35χρονος το αντιλήφθηκε, δεν αντιστάθηκε να κοινοποιήσει την φωτογραφία στο προφίλ του, χλευάζοντας την αστυνομία. Oι αξιωματούχοι, αφού διαπίστωσαν ότι ο δράστης χρησιμοποίησε το λογαριασμό του, αποφάσισαν να τον προσεγγίσουν μέσω ενός ψεύτικου γυναικείου προφίλ, σύμφωνα με την Τimes Leader.

[wdca_ad id=”73257″ ]

Οι αρχές δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να ανοίξουν διάλογο με τον καταζητούμενο, μέσω του εικονικού προφίλ και του ζήτησαν να συναντηθούν για ένα ποτό, αντί να συνομιλούν μέσω του διαδικτύου. Ο ύποπτος αρχικά αρνήθηκε, αλλά στην συνέχεια δέχτηκε να συναντήσει την… ελκυστική “γυναίκα”, η οποία έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτόν.

Μόλις ο Lescowitch μετέβει στον τόπο συνάντησης, αντιμετώπισε έκπληκτος τους αστυνομικούς αντί για τη νέα του φίλη.  0 35χρονος συνελήφθη χωρίς επεισόδια και μεταφέρθηκε στο τμήμα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS