ΑρχικήinetTo SecNews συμμετέχει στην ηλεκτρονική διαμαρτυρία για την NSA "The Day we...

To SecNews συμμετέχει στην ηλεκτρονική διαμαρτυρία για την NSA “The Day we Fight Back”

the_day_we_fight_back

Πάνω από 6000 ιστοσελίδες συμμετέχουν στην ηλεκτρονική διαμαρτυρία που ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου 2013 εναντίον της μαζικής παρακολούθησης πολιτών από την Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών (NSA). Η διαμαρτυρία με την επωνυμία “The Day We Fight Back” προτρέπει τους χρήστες του Internet να καλέσουν τηλεφωνικά ή να αποστείλουν e-mail σε μέλη του Κογκρέσου ζητώντας τους να καταψηφίσουν τις προτεινόμενες αλλαγές νομοσχεδίου που έχει υποβληθεί υπό την καθοδήγηση της NSA, που επιτρέπει την νομιμοποίηση των παρακολουθήσεων στο διαδίκτυο.

Το event έρχεται 2 χρόνια μετά από μια άλλη επιτυχημένη ηλεκτρονική διαμαρτυρία που είχε πραγματοποιηθεί εναντίον του SOPA και του PIPA. Τότε η επιτροπή είχε καταψηφίσει τα συγκεκριμένα νομοσχέδια.

Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους οι διοργανωτές του event, “Τον Ιανουάριο του 2012 καταρρίψαμε τα SOPA και PIPA τα οποία αποσκοπούσαν στην νομιμοποίηση των παρακολουθήσεων στο διαδίκτυο.Σήμερα αντιμετωπίζουμε μια κρισιμότερη απειλή, την νομιμοποίηση της μαζικής παρακολούθησης από υπηρεσίες πληροφοριών”

Μπορείτε να συμμετέχετε στην καμπάνια από εδώ και από εδώ.

Το SecNews συμμετέχει στην διαμαρτυρία “The Day we Fight Back” με ολική παύση αναρτήσεων.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS