ΑρχικήinetΟι αυστραλοί εγκαταλείπουν ταχύτερα τα Windows XP

Οι αυστραλοί εγκαταλείπουν ταχύτερα τα Windows XP

Australians-the-Fastest-to-Abandon-Windows-XP

Η μετάβαση των χρηστών από τα Windows XP σε ένα νεότερο λειτουργικό σύστημα αποτελεί σαφώς μια σημαντική πρόκληση για τη Microsoft, καθώς όπως αποδεικνύεται πολλοί χρήστες δεν είναι ακόμη έτοιμοι να εγκαταλείψουν το αγαπημένο τους λειτουργικό.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας StatCounter, τα Windows XP τροφοδοτούν σήμερα το 7,8 τοις εκατό των υπολογιστών στην Αυστραλία, σε σύγκριση με το 12,4% των Ηνωμένων Πολιτειών και το 9,5 % του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Οι Αυστραλοί χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών αξίζει να επαινεθούν γιατί κινούνται ταχύτερα σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο, αποχαιρετώντας τα Windows XP “, δήλωσε ο Aodhan Cullen , διευθύνων σύμβουλος της StatCounter.

Τα Windows XP εξακολουθούν να τροφοδοτούν το 29% των υπολογιστών παγκοσμίως, όμως είναι αρκετά σαφές ότι οι κύριες αγορές κινούνται γρήγορα σε άλλα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows 7 και Windows 8.1 .

Όσον αφορά την Αυστραλία, το 51,9% των χρηστών εξακολουθούν να τρέχουν τα Windows 7 , ενώ το 8,7 % χρησιμοποιούν τα Windows 8.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS