ΑρχικήsecurityH ιστοσελίδα του Bitcoin Exchange Poloniex παραβιάστηκε από hackers

H ιστοσελίδα του Bitcoin Exchange Poloniex παραβιάστηκε από hackers

bitcoin-challenge-dollar-currency2.si

Άλλη μια είδηση για παραβίαση ιστοσελίδας Bitcoin. Η ιστοσελίδα πολλαπλού συναλλάγματος crypto Poloniex ανακοίνωσε σήμερα ότι η ιστοσελίδα τους δέχθηκε επίθεση hacking, που οδήγησε σε κλοπή Bitcoins.

Στο BitcoinTalk φόρουμ, η εταιρεία εξήγησε πώς ο χάκερ έκλεψε τα Bitcoins: Υπέβαλλε πολλαπλά αιτήματα ανάληψης ταυτόχρονα για να οδηγήσει σε αρνητικό ισοζύγιο, αλλά το αίτημα εξακολουθεί να είναι σε επεξεργασία.

” Ένα άλλο σφάλμα σχεδιασμού είναι ότι οι ανάληψης θα πρέπει να βρίσκονται σε μια σειρά σε κάθε βήμα της ιστοσελίδας. Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί αν τα αιτήματα ανάληψης υποβάλλονταν σε επεξεργασία διαδοχικά αντί ταυτόχρονα” αναφέρει το μήνυμα στο φόρουμ.

Ένα από τα μέλη του φόρουμ έδωσε μια σύνδεση με τη διεύθυνση bitcoin του εισβολέα “https://blockchain.info/address/1Ktq7TE3J5vZ3c99M5weqKfFcNkHQdqPrq”. Φαίνεται ότι η απώλεια είναι περίπου $ 50,000.

Ο ιδιοκτήτης της Poloniex δήλωσε ότι θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη και θα εξοφλήσει το χρέος της BTC. Ωστόσο, λόγω της έλλειψης του 12,3 % των πόρων, η εταιρεία θα αφαιρέσει προσωρινά το 12,3 % από όλους τους λογαριασμούς.

” Αν είχα τα χρήματα για να καλύψω το σύνολο της οφειλής τώρα, θα το έκανα αμέσως. Δεν τοι κάνω όμως γιατί δεν μπορώ να βρω χρήματα από το πουθενά.” δήλωσε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS