ΑρχικήinetH Google προσθέτει προσαρμοσμένη αναζήτηση για το Pirate Bay

H Google προσθέτει προσαρμοσμένη αναζήτηση για το Pirate Bay

Η Google έχει προχωρήσει σε μια κίνηση που σίγουρα πρόκειται να ενοχλήσει αρκετά άτομα στην κοινότητα αντι-πειρατείας που πιστεύουν ότι δεν κάνει αρκετά για να βάλει ένα τέλος σε αυτές τις δραστηριότητες.

Η μηχανή αναζήτησης εμφανίζει τώρα ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο αναζήτησης Pirate Bay κατευθείαν στη σελίδα των αποτελεσμάτων της, σε συνδυασμό με την αυτόματη συμπλήρωση.

Αν ψάχνετε για το “The Pirate Bay” στη Google, θα δείτε το σύνδεσμο για την ιστοσελίδα, το νέο πλαίσιο αναζήτησης, και άλλους δύο συνδέσμους που σας οδηγούν στα top 100 Pirate Bay torrents και στην ιστοσελίδα.

Google-Pirate Bay-Search Box

Η Google προσφέρει παρόμοια υπηρεσία σε πολλές χώρες, έτσι δεν είναι κάτι νέο για την εταιρεία. Αυτό που είναι καινούριο, ωστόσο, είναι ότι ο γίγαντας της αναζήτησης προσφέρει την υπηρεσία για μια ιστοσελίδα torrent, ιδίως αν ληφθεί υπόψη η πίεση που έχει τεθεί στην εταιρεία.

Η βιομηχανία του θεάματος έχει τεθεί εναντίον της Google σε αρκετές περιπτώσεις τους τελευταίους μήνες, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις ότι δεν κάνει όσα θα μπορούσε για να λογοκρίνει τις ιστοσελίδες torrent. Δεν θέλουν απλώς να αφαιρεθούν οι σύνδεσμοι, αλλά και η Google να σταματήσει την εμφάνιση τους σε sites όπως το The Pirate Bay εντελώς.

Αυτό, βέβαια, έρχεται σε αντίθεση με ό, τι σημαίνει η Google για τους χρήστες – προσφέρει αυτό που ψάχνουν. Εκτός από το φιλτράρισμα των sites που σχετίζονται με την παιδική κακοποίηση, η Google θέλει οι χρήστες της βρίσκουν οτιδήποτε και αρνείται να αλλάξει τον αλγόριθμο. Αν μία ομάδα πνευματικών δικαιωμάτων ή κάποιος άλλος τους ζητά να αφαιρέσουν έναν σύνδεσμο, τότε θα το κάνει, αλλά τίποτα περισσότερο.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS