ΑρχικήinetΜετά το Blackphone έρχεται και το... Blacktablet!

Μετά το Blackphone έρχεται και το… Blacktablet!

blackphone-private-os
Μετά το Blackphone έρχεται και το… Blacktablet, το οποίο εστιάζει στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών

Πριν από αρκετούς μήνες η Silent Circle και η Geeksphone ανακοίνωσαν το Blackphone, το πρώτο high-end smartphone που επικεντρώνεται κυρίως στην προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των χρηστών.

Το Blackphone έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπόσχεται στους χρήστες μια ασφαλή και ξέγνοιαστη εμπειρία, που οι περισσότερες φορητές συσκευές σήμερα δεν μπορούν να προσφέρουν, λόγω των διαφόρων ευπαθειών που περιέχουν.

Το Blackphone, το οποίο παρεμποδίζει αποτελεσματικά την παρακολούθηση των χρηστών και εγγυάται για την ασφάλειά τους, λειτουργεί με PrivatOS, μια τροποποιημένη έκδοση του Android, εμπλουτισμένη με μια σειρά από εφαρμογές για την προστασία της ιδιωτικότητας.
Μετά την επιτυχία του Blackphone έρχεται και το Blacktablet

Μιλώντας στο BBC, ο Jon Callas, συν-ιδρυτής της Silent Circle ανέφερε ότι “πρόκειται να έχουμε και ένα tablet πολύ σύντομα”. Παράλληλα ο Callas άφησε υπαινιγμούς ότι εναλλακτικές εκδόσεις του Blackphone είναι στα σκαριά, οι οποίες θα προσφέρουν επίσης κρυπτογραφημένες κλήσεις, μηνύματα κειμένου και επιπλέον προστασία κατά την περιήγηση στο web.

Το tablet θα κατασκευαστεί σύμφωνα με το smartphone και θα προσφέρει πρόσβαση μόνο σε έναν περιορισμένο αριθμό εφαρμογών που θεωρούνται ασφαλείς. Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές του tablet, προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί επιπλέον στοιχεία, και η συσκευή εικάζεται ότι είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS