ΑρχικήinetΉρθε από την Αμερική στην Ελλάδα για να γνωρίσει φίλους από το...

Ήρθε από την Αμερική στην Ελλάδα για να γνωρίσει φίλους από το Facebook (Video)

hollander-6601413185963Όταν η Αμερικανίδα Tanja Hollander κατάλαβε ότι επικοινωνούσε συνέχεια με τους φίλους της στο facebook ενώ επί της ουσίας δεν γνώριζε κανέναν, πήρε την απόφαση να γυρίσει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο με μοναδική παρέα την… φωτογραφική της μηχανή προκειμένου να τους γνωρίσει όλους από κοντά.

Έτσι το 2011 άρχισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα με αποτέλεσμα στα τέλη του Σεπτέμβρη να επισκεφτεί και τη χώρα μας και να αναρτήσει 3 βίντεο στο youtube από τα όσα έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Όταν έφθασα στην Αθήνα με αναγνώρισε ένας από τους φίλους μου, ο  Πέτρος, ακούσαμε κλασική ροκ μουσική και μιλήσαμε σε σπαστά αγγλικά και ελληνικά», γράφει στο συνοδευτικό σημείωμα του πρώτου βίντεο από την άφιξή της στην ελληνική πρωτεύουσα.

Στο δεύτερο βιντεάκι που έχει αναρτήσει η Hollander έχει πλάνα από την βόλτα της στην Ακρόπολη. «Ενώ κάναμε με τον φίλο μου τον Πέτρο τη βόλτα μας γύρω από την Ακρόπολη, βρήκαμε μια υπέροχη καφετέρια και ήπιαμε τον καπουτσίνο μας. Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, ανεβήκαμε στο λόφο και το μεσημέρι φάγαμε  στην ιστορική γειτονιά της Πλάκας», έγραψε και συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο να περιγράψεις το μέγεθος και τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται από τα αρχαία της Ακρόπολης. Δεν είναι μόνο ότι βλέπεις τον Παρθενώνα. Είναι όλα τα αρχαία, η υφή των μαρμάρων σε συνδυασμό με τις μεσογειακές μυρωδιές που νιώθει κανείς καθώς ανεβαίνει σιγά σιγά προς την κορυφή του λόφου».

 

Στο τρίτο και τελευταίο βιντεάκι από την επίσκεψή της στην Αθήνα έχει καταγράψει τη βόλτα της στον Πειραιά: «Πήρα τον Ηλεκτρικό από την Αθήνα προς το λιμάνι του Πειραιά, παρακολούθησα το ηλιοβασίλεμα στο λιμάνι, είδα ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι στην τηλεόραση ενώ καθόμουν στον εξωτερικό χώρο ενός μπαρ, άκουσα Παντελή Θαλασσινό στο κτίριο του ΚΚΕ και η έξοδός μου ολοκληρώθηκε με χορό σε πάρτι σε ένα υποβρύχιο. Το πρωί, μια νέα μου φίλη, η Μάρω και εγώ πήραμε ένα ταξί και επιστρέψαμε στην Αθήνα», γράφει.

 

Πηγή: topontiki.gr

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS