ΑρχικήinetΚατεβάστε μουσική από το Grooveshark με Linux

Κατεβάστε μουσική από το Grooveshark με Linux

groovesharkΤο Grooveshark είναι μια μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα για χρήστες που απολαμβάνουν να ακούν μουσική και φυσικά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κατεβάσετε μουσική από τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Το Groovesquid για παράδειγμα είναι μόνο μία από τις εφαρμογές που σας επιτρέπουν να κατεβάσετε μουσική από το Grooveshark και είναι για πολλαπλές πλατφόρμες.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να κατεβάσετε τραγούδια από τη νέα εφαρμογή, ανεξαρτήτως πλατφόρμας και υπάρχουν αρκετές λύσεις.

Στο θέμα της νομιμότητας όπως και πολλές άλλες εφαρμογές του ιδίου αντικειμένου που υπάρχουν διαθέσιμες, το Groovesquid δεν είναι στην πραγματικότητα παράνομο. Επαφίεται στο χρήστη και στο κατά πόσο θα κάνει κάτι παράνομο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Το ίδιο σκεπτικό που υπάρχει και για εφαρμογές, όπως το uTorrent ή το Bittorrent. Όσο δεν αγγίζετε υλικό με πνευματικά δικαιώματα τότε δεν υπάρχουν προβλήματα στη χρήση του Groovesquid.

Το Groovesquid είναι γρήγορο και αποτελεσματικό

Το μόνο πρόβλημα που θα μπορούσε να βρει κάποιος στο Groovesquid είναι το γεγονός ότι είναι βασισμένο σε Java και κάτι τέτοιο ποτέ δεν είναι καλό σημάδι! Φυσικά αυτό εξασφαλίζει στην εφαρμογή τη δυνατότητα να τρέχει σε όλες τις πλατφόρμες, δημιουργώντας όμως παράλληλα ένα ζήτημα όσον αφορά στη διεπαφή. Το ζήτημα βεβαίως δεν επηρεάζει τους χρήστες διότι η εφαρμογή κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.

Υπάρχει ένα μειονέκτημα όμως, το Groovesquid είναι μια δωρεάν εφαρμογή αλλά για να παραμείνει δωρεάν θα πρέπει να προβάλλει διαφημίσεις στη δεξιά πλευρά του μενού. Αυτό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα για τους περισσότερους χρήστες, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να το αναφέρουμε.

Στο θέμα της χρηστικότητας, η εφαρμογή είναι αρκετά απλή. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν ένα τραγούδι εισάγοντας το σύνδεσμο στο πάνω πεδίο, αλλά ο σκοπός αυτού του πεδίου μπορεί να αλλάξει από την πρόσβαση στο μικρό αναπτυσσόμενο μενού στα αριστερά του. Από εκεί, υπάρχουν και άλλες επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Groovesquid από εδώ. Θα λάβετε ένα αρχείο και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κάνετε εκτελέσιμο και στη συνέχεια αφήστε τη Java να κάνει τα υπόλοιπα.

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS