ΑρχικήsecurityΕπίθεση από τζιχαντιστές στο λογαριασμό της USCENTCOM στο Twitter

Επίθεση από τζιχαντιστές στο λογαριασμό της USCENTCOM στο Twitter

τζιχαντιστές

Οι τζιχαντιστές ανήρτησαν απόρρητες πληροφορίες σχετικά με την Κίνα και τη Βόρεια Κορέα

Επίθεση από χάκερς που εμφανίζονται να συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος δέχθηκε ο λογαριασμός της επιχειρησιακής διεύθυνσης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που είναι αρμόδια για τη Μέση Ανατολή (USCENTCOM) στο Twitter.

Η USCENTCOM επιβεβαίωσε ότι ο λογαριασμός της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter έχει υποστεί πειρατεία, προσθέτοντας ότι ανέστειλε τη λειτουργία του λογαριασμού της στο Twitter, καθώς και τη λειτουργία του λογαριασμού και του καναλιού της στον ιστότοπο YouTube.

“Εις το όνομα του Αλλάχ” το “Κυβερνοχαλιφάτο»” συνεχίζει την “τζιχάντ στο Διαδίκτυο”, ανέφεραν σε μήνυμά τους τα πρόσωπα που κατέλαβαν το λογαριασμό.

Από το λογαριασμό αυτό δημοσιεύθηκαν ένας κατάλογος στρατηγών και προσωπικών διευθύνσεων τους, δεδομένα σχετικά με στρατιωτικές θέσεις της Κίνας και στοιχεία σχετικά με στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βόρειας Κορέας.

Η κατάληψη του λογαριασμού σημειώθηκε από τους τζιχαντιστές ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ετοιμαζόταν να παρουσιάσει τις προτάσεις του για την προστασία των κρίσιμης σημασίας αμερικανικών υποδομών στο Διαδίκτυο από απειλές.

Πηγή: news.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS