ΑρχικήinetΔημιουργία τεχνητού δέρματος για έγκαιρο εντοπισμό του καρκίνου

Δημιουργία τεχνητού δέρματος για έγκαιρο εντοπισμό του καρκίνου

H Google δημιουργεί τεχνητό δέρμα για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου – Θα συνεργάζεται με ένα έξυπνο περικάρπιο για τον εντοπισμό των καρκινικών κυττάρων 

έγκαιρος εντοπισμός του καρκίνου με τη βοήθεια τεχνητού δέρματος

Το συνθετικό δέρμα που δημιουργούν οι επιστήμονες του εργαστηρίου Google X, τους βοηθά στην ανάπτυξη συστήματος για τον έγκαιρο εντοπισμό του καρκίνου

H Google τα τελευταία χρόνια εκτός από το να κυριαρχεί στο χώρο των μηχανών αναζήτησης και της online διαφήμισης, παγκοσμίως, έχει αναλάβει διάφορες πρωτοβουλίες στο χώρο των αυτοκινούμενων οχημάτων, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της υγείας με διάφορα εντυπωσιακά projects.

Τη διερεύνηση των πιθανοτήτων επιμήκυνσης του προσδόκιμου ζωής, έχει αναλάβει το εργαστήριο της εταιρείας με την ονομασία Google X, όπου απασχολούνται δεκάδες ερευνητές από διάφορες επιστήμες, προκειμένου να βρουν αποτελεσματικούς τρόπους καταπολέμησης επίμονων ασθενειών που ταλιπωρούν την ανθρωπότητα όπως ο καρκίνος.

Το The Atlantic, είχε την ευκαιρία να εισχωρήσει στο εργαστήριο αυτό και μας παρουσιάζει μια νέα επαναστατική μέθοδο έγκαιρου εντοπισμού του καρκίνου μέσω του δέρματος, με τη βοήθεια νανοτεχνολογίας κι ενός έξυπνου περικάρπιου που θα διαγιγνώσκει την ύπαρξή τους και θα μαγνητίζει τα καρκινικά κύτταρα.

Για το λόγο αυτό οι επιστήμονες του Google X Labs, κατάφεραν να δημιουργήσουν συνθετικό δέρμα που σε συνδυασμό με δείγματα αληθινού δέρματος θα τους βοηθήσει να δουν πως αντιδρά η επιδερμίδα, όταν εφαρμόζεται το πολλά υποσχόμενο σύστημα εντοπισμού του καρκίνου. Παρακολουθήστε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο του The Atlantic που δίνει νέες ελπίδες στη μάχη για την καταπολέμηση της επάρατης νόσου:

Πηγή: lifo.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS