Επικοινωνία Καταγγελίες

Επικοινωνία Καταγγελίες: Αγαπητοί αναγνώστες, το SecNews είναι μια ανεξάρτητη ιστοσελίδα, που έχει ως στόχο να ενημερώσει το κοινό για τις εξελίξεις στο χώρο της ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων, να παρέχει συμβουλές για την προστασία των δεδομένων και των πληροφοριών, καθώς και να σχολιάζει τα πλέον επίκαιρα θέματα που σχετίζονται με τον τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σχετίζεται με τα θέματα και τα άρθρα που δημοσιεύονται, αλλά και για συνεργασία μαζί μας.
Μέσω της ίδιας φόρμας μπορείτε να υποβάλετε τις δικές ιστορίες παραβίασης, περιστατικά που έχουν πέσει στην αντίληψή σας, καταγγελίες ή να αποκαλύψετε πληροφορίες και στοιχεία (whistleblowing) που επιθυμείτε να γνωστοποιήσετε στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Σε περίπτωση ανώνυμης καταγγελίας, για να προβούμε σε δημοσίευση, παρακαλούμε να αναφέρετε κάθε σχετική με το περιστατικό πληροφορία καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας για διευκρινίσεις και περαιτέρω πληροφορίες για την έρευνα του περιστατικού. Καταγγελίες ή πληροφορίες δεχόμαστε επιπλέον και μέσω της τηλεφωνικής γραμμής επικοινωνίας +302111984444

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

H oμάδα του SecNews