ΑρχικήinetApple Music για φοιτητές: Σε αρκετές χώρες αυξάνεται η τιμή συνδρομής

Apple Music για φοιτητές: Σε αρκετές χώρες αυξάνεται η τιμή συνδρομής

Η Apple αύξησε την τιμή της συνδρομής της στο Apple Music για φοιτητές σε πολλές χώρες, με την εταιρεία να στέλνει email σε φοιτητές ενημερώνοντάς τους ότι η τιμή της συνδρομής τους θα αυξανόταν ελαφρώς.

Δείτε επίσης: Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής στο Apple Music

Apple Music φοιτητές

Δείτε επίσης: Apple Music συνδρομητές: Στην δεύτερη θέση – πολύ πίσω από το Spotify

Η αλλαγή της τιμής δεν είναι ευρέως διαδεδομένη και, με βάση τα ευρήματα του MacRumors, θα επηρεάσει τους φοιτητές συνδρομητές της Apple Music στην Αυστραλία, τις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, τη Σαουδική Αραβία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδία, τη Νότια Αφρική, την Ινδονησία, το Ισραήλ και την Κενύα.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

“Σας ευχαριστούμε που εγγραφήκατε στο Apple Music. Θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια επερχόμενη αλλαγή σε αυτήν τη συνδρομή”, αναφέρει ένα email από την Apple προς τους φοιτητές συνδρομητές της υπηρεσίας Apple Music. “Η Apple αυξάνει την τιμή αυτής της συνδρομής από 1,49 USD ανά μήνα σε 1,99 USD ανά μήνα”, ένα email από την Apple σε έναν πελάτη στη Νότια Αφρική.

Αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν συνήθως όταν το νόμισμα της χώρας ποικίλλει πολύ σε σύγκριση με το USD. Τούτου λεχθέντος, δεν φαίνεται ότι αυτή η αύξηση της τιμής είναι ίδια με αυτή που ανακοίνωσε το Spotify πέρυσι για την Ευρώπη. Τον Απρίλιο του 2021, το Spotify αύξησε τα φοιτητικά και ατομικά προγράμματα κατά 1 £.

Apple Music φοιτητές

Δείτε επίσης: Η Siri πλέον δεν βαθμολογεί τα τραγούδια της Apple Music στο iOS 15

Η Apple προσφέρει στους φοιτητές μια μειωμένη τιμή της Apple Music σε σύγκριση με το κανονικό ατομικό πρόγραμμα της εταιρείας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Apple Music προσφέρεται για 4,99 $ το μήνα για φοιτητές, σε σύγκριση με την τυπική προσφορά 9,99 $ ανά μήνα. Επίσης, οι πελάτες μπορούν να λάβουν το Apple Music σε πακέτο με το Apple One, το οποίο προσφέρει πολλές υπηρεσίες Apple που ξεκινούν από 14,95 $ το μήνα.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές εάν η Apple σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές του Apple Music παγκοσμίως. Επίσης, δεν φαίνεται η Apple να αυξάνει ενεργά τις τιμές αλλά, μάλλον κάνει απλώς μια νομισματική διόρθωση.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS