ΑρχικήGamingΗ Nintendo ενημερώνει το trademark για το franchise του Donkey Kong

Η Nintendo ενημερώνει το trademark για το franchise του Donkey Kong

Η Nintendo ενημέρωσε το trademark της για το franchise Donkey Kong. Μπορεί το γεγονός να μην σας προκαλεί έκπληξη, καθώς αυτό κάνουν οι εταιρείες με το IP τους, ωστόσο, το νέο trademark έχει ενημερωμένη γλώσσα που ισχύει ειδικά για τα βιντεοπαιχνίδια Donkey Kong, δηλώνοντας ότι το trademark είναι για “προγράμματα με δυνατότητα λήψης για φορητές και ηλεκτρονικές κονσόλες”.

Δείτε επίσης: Αυτήν την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ένα Nintendo Direct Mini

Αναμένουμε το franchise του Donkey Kong. Το τελευταίο βασικό παιχνίδι της σειράς Donkey Kong, το Donkey Kong Country: Tropical Freeze, κυκλοφόρησε το 2014 και εκείνη την εποχή το παιχνίδι έλαβε καλές κριτικές. Το Donkey Kong Country: Tropical Freeze κυκλοφόρησε ξανά για το Switch το 2018 και από τότε θέλαμε ένα νέο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε το Nintendo Switch System Update 14.1.2

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Δείτε επίσης: Ακόμα ένας YouTuber αφαιρεί τα Nintendo soundtracks λόγω copyright

Από τότε έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες. Η τελευταία αναφέρει ότι η Nintendo έχει στα σκαριά ένα νέο παιχνίδι 3D/2.5D το οποίο αναπτύσσεται από την ομάδα Super Mario Odyssey. Η Nintendo έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι σχεδιάζει μια νέα επέκταση του Donkey Kong στο Super Nintendo World το 2024. Υπήρξε επίσης μια φήμη ότι η επόμενη συνεργασία ταινίας animated μεταξύ της Nintendo και της Illumination θα είναι μια ταινία animated Donkey Kong. Πραγματικά δεν έχουμε ιδέα τι θα ακολουθήσει για τον μεγάλο πίθηκο, αλλά ας ελπίσουμε ότι η Nintendo ετοιμάζει κάτι πολύ καλό αφού πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της.

Πηγή πληροφοριών: mynintendonews.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS