ΑρχικήGamingHorizon: Έρχεται νέο multiplayer παιχνίδι!

Horizon: Έρχεται νέο multiplayer παιχνίδι!

Αν σας άρεσε το πρώτο παιχνίδι Horizon, τότε θα ενθουσιαστείτε όταν μάθετε ότι ένα παιχνίδι multiplayer είναι καθ’ οδόν. Η επόμενη δόση του franchise είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες και υπόσχεται να προσφέρει μια συναρπαστική, γεμάτη δράση εμπειρία. 

Η Guerrilla Games σίγουρα δεν έχει τελειώσει με το σύμπαν του Horizon, καθώς έχει πολλούς τίτλους στα σκαριά για το PlayStation. Περιμένουμε 2 ακόμα τίτλους καθώς και άλλο ένα παιχνίδι multiplayer!

Δείτε ακόμα: Forspoken: Αποκαλύπτεται το νέο παιχνίδι action RPG

Η Guerrilla Games έκανε μια τολμηρή διακήρυξη μέσω Twitter: Όχι μόνο έχουν δημιουργήσει μια ξεχωριστή ομάδα για να δημιουργήσουν ένα online project βασισμένο στο σύμπαν του Horizon, αλλά έχουν δεσμευτεί να δημιουργήσουν περισσότερα εκπληκτικά σόλο ταξίδια για την Aloy. Αυτό είναι σίγουρο ότι θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία!

Horizon: Έρχεται νέο multiplayer παιχνίδι!
Horizon: Έρχεται νέο multiplayer παιχνίδι!

Το νέο παιχνίδι θα διαθέτει πρωτότυπη εμφάνιση, γοητευτικούς χαρακτήρες και τη δυνατότητα να ενώσουν οι φίλοι τους τις δυνάμεις τους στο co-op παιχνίδι. Με κάθε στοιχείο να συνεργάζεται άψογα, υπόσχεται ώρες ψυχαγωγίας που μπορούν να μοιραστούν με άλλους.

Από πέρυσι, υπήρχαν ψίθυροι ότι η Guerrilla εργαζόταν πάνω σε μια έκδοση multiplayer του παιχνιδιού Horizon. Τώρα το στούντιο τους επιβεβαίωσε τελικά ότι τα κουτσομπολιά είναι αληθινά! Η Sony δίνει περισσότερη προσοχή και σημασία στα παιχνίδια live service από ποτέ άλλοτε. Η Sony ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει 10 παιχνίδια μέχρι τον Μάρτιο του 2026, συμπεριλαμβανομένης μιας online multiplayer έκδοσης του The Last of Us. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί πώς το Horizon εντάσσεται επίσης σε αυτό το σχέδιο.

Δείτε επίσης: Atari: Αναβιώνει το παιχνίδι Akka Arrh – Ήταν πολύ δύσκολο για τους παίκτες του 1982

Horizon: Έρχεται νέο multiplayer παιχνίδι!
Horizon: Έρχεται νέο multiplayer παιχνίδι!

Μαζί με τα τρία παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα και το DLC του Forbidden West, υπάρχουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις για τους οπαδούς του Horizon. Οι φήμες λένε ότι δουλεύεται ένα παιχνίδι για κινητά που θα βασίζεται στο Zero Dawn, καθώς και ένα remaster του αρχικού τίτλου για το PS5! Επιπλέον, μια συναρπαστική νέα τηλεοπτική σειρά για τον κόσμο της Aloy βρίσκεται υπό ανάπτυξη στο Netflix.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS