ΑρχικήReviewsSony ZV-E1: Η νέα φωτογραφική μηχανή για vloggers

Sony ZV-E1: Η νέα φωτογραφική μηχανή για vloggers

Αν ψάχνετε για μια φωτογραφική μηχανή που θα βοηθήσει τα vlogs σας να είναι καλύτερα, τότε η ZV-E1 της Sony αξίζει σίγουρα να την αγοράσετε. Με τα ισχυρά χαρακτηριστικά της και τον κομψό σχεδιασμό της, είναι βέβαιο ότι θα απογειώσει τα βίντεό σας!

Σε αυτή την εποχή της παραγωγής περιεχομένου, όλοι γνωρίζουμε την εμφάνιση και την αίσθηση των vlogs και των βίντεο στο YouTube. Η Sony εκμεταλλεύεται τώρα αυτό το πλεονέκτημα, σχεδιάζοντας κάμερες που απευθύνονται ειδικά στη δημιουργία τέτοιων αναγνωρίσιμων στυλ βίντεο – επιτρέποντάς σας να τα αναπαράγετε γρήγορα και εύκολα!

Παρουσιάζουμε τη Sony ZV-E1, μια επαναστατική compact mirrorless full-frame system camera που είναι ιδανική για δημιουργούς περιεχομένου και vloggers. Η νέα ναυαρχίδα της καθιερωμένης σειράς ZV της Sony προσφέρει αισθητήρα πλήρους καρέ 12 megapixel με οπίσθιο φωτισμό παρόμοιο με τον επαγγελματικό FX3 με την τεχνολογία αυτόματης εστίασης AI της A7R V, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε περιεχόμενο βίντεο υψηλής ποιότητας χωρίς προβλήματα.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Ήρθαν νέα αξεσουάρ κάμερας!

Παρουσιάζουμε τη φωτογραφική μηχανή Sony ZV-E1 σε compact μέγεθος! Είναι εξαιρετικά ελαφριά και φορητή με μόλις 483 γραμμάρια – ένας πολύ πιο λογικός σύντροφος για ταξίδια από τους βαρύτερους ομολόγους της, όπως η 659 γραμμαρίων Sony A7IV ή η 509 γραμμαρίων Sony A7C. Ακόμα και όταν είναι εξοπλισμένη με μεγαλύτερους φακούς FE παραμένει ελαφριά- ιδανική για φωτογράφους που βρίσκονται εν κινήσει.

Sony ZV-E1: Η νέα φωτογραφική μηχανή για vloggers
Sony ZV-E1: Η νέα φωτογραφική μηχανή για vloggers

Για την επίτευξη του μικρού μεγέθους της φωτογραφικής μηχανής είναι απαραίτητη η θυσία ορισμένων χαρακτηριστικών, όπως η απουσία ηλεκτρονικού viewfinder και η ύπαρξη μόνο μιας υποδοχής για κάρτα SD. Ωστόσο, αυτά τα ζητήματα είναι δευτερεύοντα αν χρησιμοποιείτε την αρθρωτή οθόνη της κατά τη βιντεοσκόπηση ή την εξωτερική εγγραφή με κάτι όπως η Atomos Ninja V.

Η ZV-E1 είναι εξοπλισμένη με όλες τις δημοφιλείς λειτουργίες κινηματογράφησης 4K4:2:210-bit που μπορούν να τραβήξουν έως και 60fps, καθώς και 1080p FHD με απίστευτα 120fps. Επιπλέον, μια ενημέρωση υλικολογισμικού θα επιτρέψει σύντομα την εγγραφή σε ακόμη υψηλότερες αναλύσεις όπως 4K/60 και 1080p/240 – μείον την εγγραφή 8k φυσικά- αν και αυτή η παράλειψη είναι απολύτως λογική, καθώς διαφορετικά θα αύξανε το μέγεθος της κάμερας, ενώ θα κινδύνευε με θερμική βλάβη ή πιθανή υπερθέρμανση.

Η ZV-E1 προσφέρει το επίπεδο χρωματικό προφίλ S-Log3 και ιδιαίτερα την περιζήτητη λειτουργία S-Cinetone, μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των δημιουργών περιεχομένου που απαιτούν κινηματογραφική εικόνα χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Αποτελεί μέρος του κόσμου της Sony Venice, ο οποίος είναι γνωστός για την υψηλή ποιότητα παραγωγής, ενώ η ZV-E1 την απλοποιεί παρέχοντας συντομεύσεις για δυναμική και δραματική εμφάνιση.

Για παράδειγμα, η αρθρωτή οθόνη αφής τριών ιντσών της ZV-E1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πατήματα όπως ένα smartphone, ενώ η λειτουργία Cinematic Vlog δίνει στα πλάνα ένα επιπλέον επίπεδο δραματικότητας, μεταβαίνοντας σε αναλογία διαστάσεων 2,35:1 και ενεργοποιώντας το χρώμα S-Cinetone. Με σταθεροποίηση εικόνας πέντε αξόνων εντός του σώματος καθώς και δυναμική ενεργή σταθεροποίηση που περικόπτει τις εικόνες για περαιτέρω διόρθωση έναντι της κίνησης της κάμερας, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν εκπληκτικές λήψεις τύπου run-and-gun χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν σε πιο δαπανηρά ή ογκώδη συστήματα gimbal!

Sony ZV-E1: Η νέα φωτογραφική μηχανή για vloggers
Sony ZV-E1: Η νέα φωτογραφική μηχανή για vloggers

Εξοπλισμένο με ένα μικρόφωνο τριών καψουλών που προσαρμόζεται στο κύριο ηχείο και διαχειρίζεται τους ήχους περιβάλλοντος, καθώς και υποστήριξη UVC για αβίαστη ζωντανή ροή ή χρήση κάμερας μέχρι 4K/30p μέσω της θύρας USB-C – το ZV-E1 είναι πραγματικά μπροστά από το παιχνίδι του.

Η Sony ZV-E1 είναι σχεδιασμένη με όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για τους πιο προχωρημένους δημιουργούς βίντεο, όπως φωτεινή ένδειξη, μοχλό ζουμ κάτω από το κουμπί κλείστρου και ένα εντυπωσιακό δυναμικό εύρος 15 στοπ, καθώς και ρυθμίσεις ευαισθησίας ISO έως 409.600. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένη με καλύτερες μπαταρίες NP-FZ100 που μπορούν να αντέξουν περισσότερο από άλλα μοντέλα και προσφέρει μια μοναδική λειτουργία προσβασιμότητας αναγνώστη οθόνης – επιβεβαιώνοντας συνολικά την ανώτερη ποιότητά της.

Δείτε επίσης: Sony State of Play Φεβρουαρίου: Όλα όσα ανακοινώθηκαν

Η κάμερα ZV-E1 είναι η ιδανική επιλογή για vloggers και μπορεί να ταιριάξει ακόμη και σε κάποια ανεξάρτητα κινηματογραφικά έργα, αν δεν χρειάζεστε εγγραφή ProRes. Παρόλο που οι φωτογραφικές λειτουργίες είναι δευτερεύουσες σε σχέση με τις δυνατότητες βίντεο, αυτή η απόφαση καθιστά την ZV-E1 μια ανώτερη κάμερα από τους προκατόχους της.

Ετοιμαστείτε για την αυριανή προ-παραγγελία της ZV-E1, που ξεκινάει από τα 2.200 δολάρια για το σώμα ή αναβαθμίστε σε κιτ με φακό SEL 28-60mm zoom για μόνο 2.500 δολάρια! Η αποστολή θα ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS