ΑρχικήGamingMarathon: Θέλει η Bungie να είναι το απόλυτο Live Service game

Marathon: Θέλει η Bungie να είναι το απόλυτο Live Service game

Marathon

Η Bungie επαναφέρει το Marathon ως ένα PvP shooter τύπου extraction, και μοιάζει τόσο sci-fi και κινητικό όσο θα περίμενε κανείς από την ομάδα που σας έφερε το Destiny 2. Ως σημείο αναφοράς για την ποιότητα στον κόσμο των service games με υψηλές απαιτήσεις, είναι λογικό ότι το στούντιο θα ήθελε να πάει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με το Marathon και φαίνεται ότι το σχέδιο είναι να γίνει ακριβώς αυτό.

Δείτε επίσης:Fate/Samurai Remnant: Κυκλοφορεί στις 28 Σεπτεμβρίου στην Ιαπωνία

Το Insider Gaming έψαξε περαιτέρω, προσεγγίζοντας εκ νέου τις πηγές και συλλέγοντας πρόσθετες πληροφορίες. Οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει από τώρα μέχρι την τελική κυκλοφορία του παιχνιδιού. Το καταγράφει αυτό ως φήμη, αλλά ο Tom Henderson και οι συνεργάτες του ήταν εύστοχοι στο παρελθόν και πιθανότατα θα είναι και πάλι. Κάτι που αναφέρθηκε αρκετές φορές, προφανώς, ήταν η ιδέα να γίνει το Marathon η “απόλυτη ζωντανή υπηρεσία”. Μια πηγή είπε ότι η ομάδα στοχεύει σε μονοψήφιους χρόνους φόρτωσης, από την προετοιμασία μέχρι το live παιχνίδι στον server.

Πρόταση: Baten Kaitos I & II HD Remaster: Κυκλοφορεί το Σεπτέμβρη στο Switch

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Οι παίκτες του Escape from Tarkov γνωρίζουν ότι αυτό από μόνο του θα άλλαζε το παιχνίδι. Επιπλέον, οι διάφοροι χάρτες του Marathon θα έχουν κρυμμένα μυστικά για την κοινότητα που θα έχει εμμονή με αυτά. Στην πραγματικότητα, το Tarkov αναφέρεται επανειλημμένα, με ουσιαστικά τον ίδιο βασικό βρόγχο gameplay στη θέση του, τον οποίο το Insider περιγράφει ως εξής:

  • Επιλέξτε τις αποστολές σας (για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι)
  • Αγοράστε / επιλέξτε το φορτίο/τα προνόμια/τις ικανότητες/τον εξοπλισμό σας
  • Μπείτε σε έναν server
  • Ψάξτε για λάφυρα / Ολοκληρώστε αποστολές / Εξερευνήστε και βρείτε μυστικά
  • Εξαγωγή
  • Ξοδέψτε XP για ενημερώσεις
  • Επαναλάβετε το
Marathon
Marathon

Είναι επίσης κατανοητό ότι τρεις χάρτες βρίσκονται υπό ανάπτυξη, αλλά το αν θα συμπεριληφθούν κατά την κυκλοφορία θα φανεί σύντομα.

Περαιτέρω, τα βασικά παιχνίδια Tarkov όπως το Permadeath θα είναι παρόντα και οι σόλο παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν στη δράση, αλλά θα βρεθούν αντιμέτωποι με duos και trios. Προφανώς θα υπάρχει επίσης κάποιο είδος συστήματος οξυγόνου στο παιχνίδι, τροφοδοτώντας περαιτέρω τα hardcore στοιχεία επιβίωσης. Το να πυροβοληθείς και να σπάσει ένα δοχείο δόθηκε ως παράδειγμα, με άλλους τραυματισμούς (αιμορραγία, διάσειση) να έχουν επίσης δυσμενείς επιπτώσεις στο gameplay.

Διαβάστε επίσης: Video games: Η Sony εξαγοράζει τη Bungie έναντι $ 3,6 δισεκατομμυρίων

πηγή πληροφοριών: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS