ΑρχικήGamingΤο Grand Theft Auto V είναι 10 ετών

Το Grand Theft Auto V είναι 10 ετών

Grand Theft Auto

Έχουν περάσει ακριβώς 10 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του Grand Theft Auto V στο PlayStation 3 και το Xbox 360, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε το Grand Theft Auto Online. Σε ένα thread στο X σήμερα, η Rockstar Games ευχαρίστησε τους fans, αποκαλώντας τους “τον λόγο που το GTA V ευδοκίμησε σε πολλές γενιές κονσολών”.

Δείτε επίσης: Ο χάκερ του GTA 6 κατηγορείται για εκβιασμό της Rockstar

Την περασμένη εβδομάδα, η Rockstar ανακοίνωσε νέο περιεχόμενο για το GTA Online για τον εορτασμό της επετείου: νέες στολές, φινιρίσματα όπλων με θέμα το GTA V, επιπλέον λειτουργίες, ένα stock car που ονομάζεται Bravado Hotring Hellfire για τα μέλη του GTA+ και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα και μπόνους για το παίξιμο ορισμένων αποστολών.

Στην κριτική του το Verge, για το GTA V, ο Andrew Webster αναγνώρισε τον εκτεταμένο κόσμο του παιχνιδιού και το διασκεδαστικό gameplay, αλλά θεώρησε ότι το ισχυρότερο πλεονέκτημά του ήταν στην πραγματικότητα η ιστορία της Rockstar. Ένιωσε ότι η προσέγγιση του παιχνιδιού επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν την αφήγηση του παιχνιδιού από τρεις διαφορετικές οπτικές γωνίες ταυτόχρονα, με τρόπο που δεν είναι εφικτός με τις ταινίες.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Πρόταση: Grand Theft Auto 6: Διέρρευσαν βίντεο και source code

Από τότε, η Rockstar έχει στείλει εκδόσεις των παιχνιδιών στις επόμενες δύο γενιές Xbox και PlayStation και μάλιστα βελτίωσε τα πράγματα στην πορεία με γραφικές αναβαθμίσεις όπως το ray tracing. Επίσης, κυκλοφόρησε και αργότερα χρειάστηκε να διορθώσει τις προβληματικές επανεκδόσεις των τριών πρώτων τρισδιάστατων καταχωρήσεων της σειράς στο Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition.

Δυστυχώς, η Rockstar δεν ανακοίνωσε τίποτα για το Grand Theft Auto VI, για το οποίο επιβεβαίωσε πέρυσι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκτός από μια μαζική διαρροή 90 λεπτών υλικού από το παιχνίδι και τον πηγαίο του κώδικα, οι πληροφορίες για το παιχνίδι ήταν ελάχιστες. Πιο πρόσφατα, η Rockstar ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την ομάδα ανάπτυξης mod Cfx.re για την υποστήριξη των roleplay servers της.

Διαβάστε επίσης: Ένα time-lapse βίντεο από το Grand Theft Auto V που θα σας εκπλήξει

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS