ΑρχικήUpdatesSkiff email: Το νέο Noise Cancelling feature ενισχύει ασφάλεια & παραγωγικότητα

Skiff email: Το νέο Noise Cancelling feature ενισχύει ασφάλεια & παραγωγικότητα

Όλοι οι χρήστες της κρυπτογραφημένης υπηρεσίας email Skiff μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν ένα νέο και χρήσιμο εργαλείο που ενισχύει την ασφάλεια και το απόρρητο: το Noise Cancelling.

Skiff email Noise Cancelling

Το Noise Cancelling είναι ενσωματωμένο απευθείας στο Inbox για να κάνει την εμπειρία email πιο ιδιωτική και παραγωγική. Από την 1η Οκτωβρίου 2023, το νέο unsubscribing feature έγινε διαθέσιμο σε όλες τις εφαρμογές Skiff, ακόμη και για χρήστες σε free tier plan.

Skiff Noise Cancelling

Ακούμε από όλους (συμπεριλαμβανομένων των πελατών του Skiff και των μη χρηστών) ότι η διαχείριση των εισερχομένων είναι πολύ δύσκολη. Μερικοί άνθρωποι φτάνουν σε ένα σημείο όπου τα εισερχόμενά τους είναι σαν κάδος απορριμμάτων, αν τα αφήσουν να κατακλυστούν (από email)”, είπε στο TechRadar ο Andrew Milich, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Skiff.

Δείτε επίσης: Amazon: Έστειλε λάθος email για δωροκάρτες Mastercard

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Τα ανεπιθύμητα emails μπορούν να προσθέσουν πολλή δουλειά στους χρήστες, καθώς θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να τα διαχειριστούν. Η ιδέα πίσω από το Noise Cancelling στο Skiff είναι απλή: βοηθά τους χρήστες να είναι πιο συγκεντρωμένοι και παραγωγικοί, ενισχύοντας παράλληλα την ασφάλειά τους.

Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να κρατά αυτόματα όλο τον “θόρυβο” έξω από τα εισερχόμενά σας, είτε πρόκειται για ανεπιθύμητα ενημερωτικά δελτία, ενοχλητικές διαφημίσεις ή άλλους ενοχλητικούς αποστολείς.

Λειτουργεί απευθείας από το Skiff email για να επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν σίγαση, αποκλεισμό και απεγγραφή από ενοχλητικούς αποστολείς και ανεπιθύμητα email, μαζικά.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα λειτουργία έρχεται ως αναβάθμιση του unsubscribe button του Skiff, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να εξαιρεθούν από τα επαναλαμβανόμενα emails με ευκολία.

Δείτε επίσης: Πώς να διατηρήσετε τα email σας κρυπτογραφημένα στο Gmail

To Noise Cancelling βασικά παίρνει τα δεδομένα από το unsubscribe button και το κάνει 10 φορές πιο ισχυρό. Aντί να χρειάζεται να κάνετε κλικ σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και νήμα, θα συγκεντρώνει πολλά από αυτά στα νήματα που μπορεί να θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας, και μετά θα σας αφήνει να το κάνετε μέσα σε δευτερόλεπτα“, εξήγησε ο Milich.

Οι χρήστες Skiff θα βλέπουν ένα νέο κουμπί στην αριστερή πλευρά του Free Space footer των εισερχομένων. Μόλις κάνουν κλικ, θα ανοίξει ένα παράθυρο και θα προτείνει αποστολείς που μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες να αποκλείσουν ή να “σιγήσουν” μαζικά.

Σύμφωνα με τον Milich, η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και ιδιωτική, καθώς διατηρείται η κρυπτογράφηση που προστατεύει τις επικοινωνίες.

Το Noise Cancelling του Skiff υπόσχεται ότι είναι καλύτερο από αντίστοιχες λειτουργίες ανταγωνιστών. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν σίγαση εκατοντάδες χρήστες ταυτόχρονα, ενώ επίσης δεν χρειάζεται να γίνεται σύνδεση του inbox με υπηρεσία τρίτου μέρους. Άρα, υπάρχει μικρότερος κίνδυνος παραβίασης του απορρήτου. Το Noise Cancelling μπορεί, επίσης, να εξοικονομήσει χώρο αποθήκευσης με τη σίγαση των αποστολέων και τη διαγραφή ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Τέλος, προσφέρεται δωρεάν.

Δείτε επίσης: Οι υπάλληλοι που κάνουν συνεχώς κλικ σε phishing emails θα πρέπει να απολύονται;

Skiff email

Η Skiff είναι μια κρυπτογραφημένη υπηρεσία email και πλατφόρμα συνεργασίας που ιδρύθηκε από τους Andrew Milich και Jason Ginsberg το 2020 και αρχικά επικεντρώθηκε στην παροχή μιας ασφαλούς υπηρεσίας επεξεργασίας εγγράφων παρόμοια με τα Google Docs. Η δημοτικότητα της υπηρεσίας αυξήθηκε σταθερά, φτάνοντας το 1 εκατομμύριο χρήστες τον Ιούλιο.

Η νέα λειτουργία Noise Cancelling του Skiff αποτελεί ένα πρωτοποριακό σύστημα για την αποφυγή ενοχλητικών και ανεπιθύμητων emails, κάνοντας την εμπειρία χρήσης των emails πιο απολαυστική και παραγωγική.

Πηγή: www.techradar.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS