ΑρχικήinetNetflix: Μειώνει τον αριθμό των διαφημίσεων όταν κάνετε binge-watch

Netflix: Μειώνει τον αριθμό των διαφημίσεων όταν κάνετε binge-watch

Το Netflix ξεκίνησε την υποστήριξη διαφημίσεων το προηγούμενο έτος και όλα τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι ήταν επιτυχημένη. Σε μια νέα ενημέρωση σήμερα, το Netflix αποκάλυψε μερικές αλλαγές που θα έρθουν σύντομα στο σχέδιο υποστήριξης διαφημίσεων, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του αριθμού των διαφημίσεων που βλέπετε, αν κάνετε binge-watch.

Δείτε επίσης: Netflix: Θα αυξήσει τις τιμές για ακόμη μία φορά, σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες
Netflix

Το πιο οικονομικό πακέτο του Netflix είναι αυτό που περιλαμβάνει διαφημίσεις, με κόστος 6,99 δολάρια. Αρχικά, είχε περιορισμούς, όπως η υποστήριξη μόνο για streaming σε 720p, ωστόσο το Netflix τους έχει αφαιρέσει σταδιακά και πλέον το πακέτο υποστηρίζει αναπαραγωγή σε 1080p. Επιπλέον, αρχικά το πακέτο διαφημίσεων του Netflix δεν υποστήριζε Apple TV, αλλά αυτό άλλαξε από τον Μάρτιο.

Από το πρώτο τρίμηνο του 2024, το Netflix ανακοίνωσε ότι θα σας παρέχει ένα διάλειμμα στον αριθμό των διαφημίσεων που βλέπετε εάν κάνετε binge-watch. Αφού παρακολουθήσετε τρία συνεχόμενα επεισόδια, το Netflix αναφέρει ότι το τέταρτο επεισόδιο θα είναι χωρίς διαφημίσεις.

Επιπλέον, η Netflix εκ νέου επανέλαβε κάτι που ανακοίνωσε για πρώτη φορά στην πιο πρόσφατη τηλεδιάσκεψη για τα οικονομικά αποτελέσματά της: το δωρεάν σχέδιο με διαφημίσεις θα υποστηρίξει σύντομα τη δυνατότητα λήψης περιεχομένου για προβολή εκτός σύνδεσης. Αυτό καθιστά το Netflix “τη μόνη πλατφόρμα ροής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις που προσφέρει λήψεις“, αναφέρει.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Η δωρεάν συνδρομή του Netflix έχει περίπου 15 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες παγκοσμίως, και η εταιρεία πιστεύει ότι αυτές οι βελτιώσεις θα ενθαρρύνουν νέους χρήστες να εγγραφούν. Είναι επίσης χρήσιμο ότι οι “Basic” και “Premium” συνδρομές γίνονται ακόμα πιο ακριβές, στα $12 και $23 αντίστοιχα.

Δείτε ακόμα: Το Netflix λανσάρει νέα παιχνίδια για κινητά

διαφημίσεις

Από την έναρξή του τον Νοέμβριο του 2022, το πρόγραμμα με διαφημίσεις δεν έχει αυξήσει την τιμή του, παραμένοντας στα $6.99 το μήνα.

Το Netflix προσφέρει διάφορους τύπους διαφημίσεων. Ένας από αυτούς είναι οι διαφημίσεις προβολής πριν από την έναρξη της αναπαραγωγής ενός επεισοδίου ή ταινίας. Αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται ως μικρά βίντεο που προβάλλονται πριν από την αρχή της προβολής του περιεχομένου που επέλεξε ο χρήστης. Αυτός ο τύπος διαφημίσεων επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να προβάλλουν τις διαφημίσεις τους σε μια ευρεία και ανεξάρτητη κοινότητα θεατών.

Ένας άλλος τύπος διαφημίσεων που προσφέρει το Netflix είναι οι διαφημίσεις προβολής μεταξύ των επεισοδίων μιας σειράς. Αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται μεταξύ των επεισοδίων και προσφέρουν στους διαφημιζόμενους μια ευκαιρία να προβάλλουν τις διαφημίσεις τους σε θεατές που παρακολουθούν μια σειρά σε συνέχεια. Αυτός ο τύπος διαφημίσεων επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να φτάσουν σε ένα ευρύ κοινό που είναι αφοσιωμένο στην παρακολούθηση σειρών.

Δείτε επίσης: Max: Η υπηρεσία streaming που κέρδισε το Netflix

Επιπλέον, το Netflix προσφέρει διαφημίσεις σε μορφή προβολής μεταξύ των τίτλων του περιεχομένου. Αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται όταν ο χρήστης περιηγείται στην πλατφόρμα και επιλέγει έναν τίτλο για να παρακολουθήσει. Οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζονται ως μικρά βίντεο που προβάλλονται πριν από την έναρξη της προβολής του επιλεγμένου περιεχομένου. Αυτός ο τύπος διαφημίσεων επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να προβάλλουν τις διαφημίσεις τους σε θεατές που ενδιαφέρονται για συγκεκριμένους τίτλους περιεχομένου.

Πηγή: 9to5mac

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS