ΑρχικήSecurityΛηστές επέστρεψαν το Android τηλέφωνο που έκλεψαν

Ληστές επέστρεψαν το Android τηλέφωνο που έκλεψαν

Σε μια ασυνήθιστη εξέλιξη, ένα κλεμμένο τηλέφωνο Android επεστράφη από ληστές στο Northwest D.C., οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν το ήθελαν.

ληστές android

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα, όταν μια γυναίκα επέστρεφε από μια εξαντλητική εργάσιμη ημέρα. Ο σύζυγός της, στάθμευσε το αυτοκίνητό τους, αλλά τότε συναντήθηκε από δύο μασκοφόρους δράστες, οπλισμένους, που πλησίασαν προς αυτόν.

Διαβάστε επίσης: Android: Οι ενημερώσεις ασφαλείας Δεκεμβρίου διορθώνουν κρίσιμο zero-click bug

Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ του ABC7, ληστές αποσπούν από τον σύζυγό της όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των κλειδιών του αυτοκινήτου και του τηλεφώνου του, και στη συνέχεια διαφεύγουν. Όμως, σε μια απρόσμενη ανατροπή, οι ληστές – ένας πεζός και ένας με μια μαύρη BMW – παίρνουν μια απρόσμενη απόφαση όταν ελέγχουν το τηλέφωνο του συζύγου. Δεν εντυπωσιάζονται από την συσκευή Android, και την επιστρέφουν, εκφράζοντας προτίμηση για τα iPhone.

Συγκεκριμένα, οι ληστές κοίταξαν το τηλέφωνο και είπαν “Ω, είναι Android; Δεν το θέλουμε αυτό. Νόμιζα ότι ήταν iPhone, ανέφερε η σύζυγος από το ρεπορτάζ. Η ανησυχητική συνάντηση διήρκεσε λίγα δευτερόλεπτα, όμως οι επιπτώσεις της ήταν βαθιές.

ληστές android

“Αυτή ήταν η πηγή του εισοδήματός μου”, ανέφερε. “Ήταν η μέθοδος με την οποία κέρδιζα χρήματα. Εργαζόμουν για το Uber Eats και το Instacart, για να βγάλουμε τα προς το ζήν.”

Διαβάστε σχετικά: Apple Store Washington: Ληστές έκλεψαν iPhones αξίας $ 500.000

Πηγή: financialexpress.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS