ΑρχικήinetFacebook και Instagram down - Αποσυνδέθηκαν ξαφνικά πολλοί χρήστες

Facebook και Instagram down – Αποσυνδέθηκαν ξαφνικά πολλοί χρήστες

Ένα πρόβλημα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε Facebook και Instagram, καθώς πολλοί χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Facebook και Instagram down – Αποσυνδέθηκαν πολλοί χρήστες

Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι ξαφνικά το Facebook τους «πέταξε» από τον λογαριασμό τους και και ότι στη συνέχεια δεν μπορούν να συνδεθούν ξανά. Επίσης δεν είναι εφικτό το να κάνεις recover στον λογαριασμό σου αφού έχεις κλειδωθεί απ΄έξω.

Δεν είναι γνωστή για την ώρα η αιτία της εμφάνισης του προβλήματος, που φαίνεται ότι επηρεάζει τις πλατφόρμες σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αποσυνδέσεις άρχισαν να αναφέρονται περίπου στις 17:20 (ώρα Ελλάδας).

Ίδια προβλήματα φαίνεται να εμφανίζονται και στο Instagram, καθώς οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους, αντικρίζοντας το μήνυμα «λυπούμαστε, κάτι πήγε στραβά».

Facebook και Instagram down – Αποσυνδέθηκαν πολλοί χρήστες

Επίσης ούτε το messenger λειτουργεί, αφού όταν οι χρήστες προσπαθούν να στείλουν μήνυμα στις επαφές τους λαμβάνουν ειδοποίηση που αναφέρει ότι δεν ήταν δυνατή η αποστολή. Αρκετοί είναι οι χρήστες που αποσυνδέθηκαν και από το messenger, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν ξανά.

Όπως είναι λογικό οι χρήστες έσπευσαν στο Twitter (X) για να κάνουν τα σχόλια τους σχετικά με το ζήτημα και να δουν εάν οι μόνοι που αντιμετωπίζουν το ίδιο ζήτημα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS