ΑρχικήinetΗ Xiaomi δεν σας επιτρέπει πλέον να αναπαράγετε βίντεο YouTube στο παρασκήνιο...

Η Xiaomi δεν σας επιτρέπει πλέον να αναπαράγετε βίντεο YouTube στο παρασκήνιο δωρεάν

Η Xiaomi καταργεί μια λειτουργία που επέτρεπε στους χρήστες να αναπαράγουν βίντεο του YouTube χωρίς συνδρομή στο Premium.

Η Xiaomi καταργεί μια λειτουργία που επέτρεπε στους χρήστες να αναπαράγουν βίντεο του YouTube χωρίς συνδρομή στο Premium.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του YouTube Premium είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο με απενεργοποιημένη την οθόνη. Η εφαρμογή δεν επιτρέπει αυτή τη λειτουργία χωρίς συνδρομή.

Δείτε επίσης: YouTube: Σταματά να προτείνει βίντεο;

Όπως εντοπίστηκε από το Android Authority, η Xiaomi ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι μια λειτουργία με τον απλό τίτλο “Αναπαραγωγή ήχου βίντεο με απενεργοποιημένη οθόνη” αφαιρείται από όλες τις συσκευές και όλες τις εκδόσεις λογισμικού. Όλες οι συσκευές που τρέχουν HyperOS, MIUI 14, MIUI 13 και MIUI 12 θα αφαιρέσουν τη λειτουργία στις ενημερώσεις που κυκλοφορούν τώρα.
Η Xiaomi δήλωσε ότι για την αλλαγή φταίνε οι “απαιτήσεις συμμόρφωσης”, που σημαίνει ότι η Google (και πιθανότατα άλλοι διανομείς περιεχομένου) πίεσαν την Xiaomi να αφαιρέσει τη λειτουργία. Η Xiaomi εξηγεί:

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Δείτε ακόμα: YouTube Κανάλια: Οι σελίδες τους ανανεώνονται στις τηλεοράσεις

Λόγω απαιτήσεων συμμόρφωσης, με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι καταργήσαμε τη λειτουργία “Αναπαραγωγή ήχου βίντεο με απενεργοποιημένη οθόνη” στη λειτουργία εργαλειοθήκης βίντεο και τη λειτουργία “Απενεργοποίηση οθόνης” στη λειτουργία εργαλειοθήκης παιχνιδιών μέσω των ενημερώσεων Over-The-Air (OTA).

Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS