ΑρχικήUpdatesAndroid 15 beta 2.2: Τέλος στο σφάλμα του Private Space!

Android 15 beta 2.2: Τέλος στο σφάλμα του Private Space!

Android 15 beta

Το Android 15 beta 2.2 κυκλοφορεί για να διορθώσει ορισμένα εναπομείναντα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του σφάλματος του Private Space.

Δείτε επίσης: Αυτό το Health Tracker μπορεί να υπολογίσει την ημερομηνία τοκετού σας

Η δημιουργία ενός νέου Private Space δεν θα πρέπει πλέον να διαγράφει εφαρμογές από την αρχική σας οθόνη.

Σύνοψη:

  • Η Google κυκλοφορεί σήμερα την έκδοση beta 2.2 του Android 15.
  • Η αναβάθμιση αυτή έχει σχεδιαστεί ειδικά για την επίλυση σφαλμάτων και δεν περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά.
  • Πιθανότατα θα δούμε σύντομα την τρίτη beta έκδοση, ίσως και μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Τον περασμένο μήνα, στο Google I/O, η εταιρεία παρουσίασε την πιο πρόσφατη σημαντική ενημέρωση για το Android 15 με την beta έκδοση 2.

Δείτε ακόμα: Apple: Κυκλοφορεί ανανεωμένη έκδοση του iPadOS 17.5.1 για το iPad 10ης γενιάς

Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση με την μορφή της beta έκδοσης 2.1. Χτες, η εταιρεία κυκλοφόρησε ακόμα μια μικρή ενημέρωση, αυτή τη φορά με την μορφή της Android 15 beta 2.2.

Android 15 beta

Όπως και με την προηγούμενη beta 2.1, αυτή η ενημέρωση υπάρχει κυρίως για να διορθώσει ορισμένα εναπομείναντα σφάλματα. Ένα από αυτά είναι αρκετά σημαντικό καθώς αφορά μια ολοκαίνουργια λειτουργία του Android που ονομάζεται Private Space. Αυτή η λειτουργία – που παρουσιάστηκε επίσης στο I/O – σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό τμήμα στο συρτάρι εφαρμογών σας, το οποίο φιλοξενεί εφαρμογές που θέλετε να διατηρήσετε ιδιαίτερα ασφαλείς. Για να δείτε αυτές τις εφαρμογές, θα χρειαστείτε έναν ειδικό κωδικό PIN – διαφορετικό από τον κωδικό PIN που χρησιμοποιείτε για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας.

Δείτε επίσης: Το X επιτρέπει επίσημα το περιεχόμενο για ενήλικες

Ωστόσο, η beta 2 του Android 15 παρουσίασε ένα πρόβλημα στο οποίο η δημιουργία ενός νέου Private Space μερικές φορές αφαιρούσε εφαρμογές από την αρχική σας οθόνη. Η Google προσπάθησε ανεπιτυχώς να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα στην beta 2.1 του Android 15, αλλά τώρα το διορθώνει περαιτέρω σε αυτή τη beta 2.2.

Android 15 beta

Σε άλλα σημεία, η beta 2.2 διορθώνει άλλα σφάλματα που σχετίζονται με το Google Wallet, τις πληρωμές NFC και μια πράσινη απόχρωση που εμφανίζεται κατά την παρακολούθηση περιεχομένου HDR.

Δείτε το πλήρες επίσημο αρχείο αλλαγών:

  • Διορθώθηκαν εναπομείναντα προβλήματα όπου η δημιουργία ενός Privatre Space σε μια συσκευή για πρώτη φορά αφαιρούσε εικονίδια εφαρμογών από την αρχική οθόνη (ή τις αρχικές οθόνες εάν είχαν προστεθεί περισσότερες από μία αρχική οθόνη). (Θέμα #340868295)
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα με το ρόλο Wallet που εμπόδιζε τη λειτουργία των πληρωμών NFC σε ορισμένες περιπτώσεις. (Θέμα #340933949)
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το συρτάρι εφαρμογών δεν άνοιγε κατά το σάρωμα προς τα πάνω. (Θέμα #335798568)
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα με τη λειτουργία observe mode NFC που εμπόδιζε την επεξεργασία των πληρωμών NFC σε ορισμένες περιπτώσεις.
  • Διορθώθηκε ένα σφάλμα που προκαλούσε μερικές φορές πράσινη απόχρωση σε βίντεο που είχαν καταγραφεί με 10-bit HDR.
  • Διορθώθηκαν διάφορα άλλα σφάλματα που επηρέαζαν τη σταθερότητα του συστήματος, την αλληλεπίδραση και τη συνδεσιμότητα.

Δείτε επίσης: Το Control Center του iOS 18 θα διαθέτει νέο widget μουσικής

Η έκδοση beta 2.2 του Android 15 είναι τώρα διαθέσιμη για συμβατές συσκευές Pixel. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα τηλέφωνα Pixel που κυκλοφόρησαν μετά το Pixel 5, καθώς και το Pixel Fold και το Pixel Tablet. Η πλήρης ενημέρωση beta 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, πιθανώς ακόμη και μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: androidauthority

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS