ΑρχικήGamingGears E-Day: Νέο Τρέιλερ, Νέα Μουσική, Νέα Εποχή!

Gears E-Day: Νέο Τρέιλερ, Νέα Μουσική, Νέα Εποχή!

Gears: E-Day

Το Gears Of War: E-Day είναι επίσημα το επόμενο παιχνίδι της σειράς!

Δείτε επίσης: Τι δηλώνει ο Phil Spencer για το φημολογούμενο Xbox Handheld;

Η Microsoft επιβεβαίωσε επίσημα την κυκλοφορία μιας νέας καταχώρησης στη σειρά Gears, και αυτή πηγαίνει πίσω στο χρόνο.

Το Gears E-Day, όπως ονομάζεται, θα κυκλοφορήσει στο Xbox και στο PC στο μέλλον. Από όλες τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις στο Xbox Games Showcase 2024, αυτή ήταν πιθανώς η μεγαλύτερη, και το Xbox την κράτησε για το τέλος.

Η ανακοίνωση δίνει καλά νέα για τους φαν που ήθελαν να δουν τη σειρά να συνεχιστεί, ακόμα κι αν ίσως πηγαίνει στην αντίθετη κατεύθυνση στη χρονολογία σε σύγκριση με αυτό που περίμεναν οι φαν. Το κινηματογραφικό τρέιλερ δείχνει έναν νεαρό Marcus Fenix να αντιμετωπίζει ένα μόνο Locust, κάτι που δεν τον χαρακτηρίζει στα αργότερα παιχνίδια–αλλά αυτός είναι ένας πιο άπειρος Marcus.

Δείτε ακόμα: Το PS Plus Premium μόλις απέκτησε 6 νέα παιχνίδια για PSVR2

Δείτε το νέο Trailer!

Στο τέλος, ξεπερνά τις δυσκολίες χάρη στον καλύτερό του φίλο, τον Dom, πριν οι δύο τους κοιτάξουν προς τον ορίζοντα και δουν την κόλαση να ξεσπά κατά τη διάρκεια της Emergence Day, ή της ημέρας που οι Locust ανέκυψαν από κάτω από τον πλανήτη και ξεκίνησαν τον πόλεμο με την ανθρωπότητα.

Το studio είπε ότι η E-Day ήταν εδώ και καιρό “η καρδιά του σύμπαντος του Gears” και έτσι, στο να χτίζει για το μέλλον, κοίταξε στο παρελθόν του Gears. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα 14 χρόνια πριν από την αρχική ιστορία του Gears of War. Αυτό σημαίνει επίσης ότι κάποια από τα όπλα θα αναφέρονται σε παλαιότερες εκδόσεις της λογοτεχνίας, όπως έναν Lancer χωρίς το εμβληματικό αλυσοπρίονο που αντί αυτού είναι εξοπλισμένο με ένα μαχαίρι. Ωστόσο, το παιχνίδι είναι μια “ιστορία πολλαπλών αρχών“, υποδείχθηκε από το studio, οπότε φαίνεται ότι θα δούμε τη γέννηση του Lancer με το αλυσοπρίονο κατά τη διάρκεια του campaign.

Δείτε επίσης: Το Assassin’s Creed Mirage τώρα διαθέσιμο για iPhone και iPad

Το παιχνίδι αναφέρεται επίσης στις παλιές μέρες με ένα μικρό νεύμα στο κάλυμμα του Mad World του Gary Jules, ένα τραγούδι που έχει συνδεθεί για πολύ καιρό με το Gears of War από τότε που ένα αξέχαστο τρέιλερ παρουσίασε το τραγούδι πάνω από 15 χρόνια πριν.

Η σειρά, η οποία πάντα ήταν στενά δεμένη με τη μηχανή Unreal Engine, φυσικά θα κατασκευαστεί στην Unreal Engine 5. Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι.

Μην χάσετε μερικά από τα πιο συναρπαστικά στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

Gears: E-Day
Gears: E-Day
Gears: E-Day
Gears: E-Day

Πηγή: gamespot

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS