ΑρχικήinetΜε το Apple Watch μπορείτε να μετρήσετε ακόμη και τον καρδιακό παλμό...

Με το Apple Watch μπορείτε να μετρήσετε ακόμη και τον καρδιακό παλμό ενός λιονταριού

Ένας κτηνίατρος ανακάλυψε ότι, αν έχετε ένα λιοντάρι στα χέρια σας και πρέπει να παρακολουθήσετε τον καρδιακό του παλμό, τυλίγοντας ένα Apple Watch γύρω από τη γλώσσα του, θα λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Apple watch καρδιακός παλμός

Η Αυστραλή κτηνίατρος άγριας ζωής Dr. Chloe Buiting, γνωστή στο Instagram ως Jungle_doctor, δημοσίευσε ένα βίντεο με ένα αναισθητοποιημένο λιοντάρι που είχε ένα Apple Watch δεμένο στη γλώσσα του.

Διαβάστε σχετικά: Η μέτρηση σακχάρου με Apple Watch δεν απαιτεί πλέον iPhone

Η Dr. Buiting περιέγραψε αυτή την τεχνική ως “off-label” χρήση της τεχνολογίας της Apple, εξηγώντας πώς το Apple Watch βοηθά τους κτηνιάτρους να παρακολουθούν τους γούνινους ασθενείς τους κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων και χειρουργικών επεμβάσεων.

Η ιδέα για την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού αυτού του άγριου αυτού ζώου προήλθε από τη χρήστη του Instagram, Dr. Fabiola Quesada, μια εξέχουσα κτηνίατρο άγριας ζωής και προστασίας της φύσης.

Η Dr. Chloe Buiting αναφέρει ότι το Apple Watch έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη και για την παρακολούθηση του καρδιακού παλμού ενός ελέφαντα, κολλώντας το ρολόι στα αυτιά του.

Η Apple δεν παρέχει συγκεκριμένη βαθμολογία για την αντοχή στην αδρανοποίηση. Με λίγη τύχη, η υπάρχουσα αντοχή στο νερό θα πρέπει να είναι επαρκής.

Apple watch καρδιακός παλμός

Δείτε περισσότερα: Αυτό το Health Tracker μπορεί να υπολογίσει την ημερομηνία τοκετού σας

Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε ποιο μοντέλο Apple Watch χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση του καρδιακού παλμού σε αυτή την περίπτωση, αλλά όλα τα μοντέλα του Apple Watch διαθέτουν αυτή τη δυνατότητα. Επομένως, ίσως δεν αξίζει να ρισκάρετε το νέο σας Apple Watch Ultra, όταν οποιοδήποτε άλλο μοντέλο μπορεί να επιτελέσει την ίδια λειτουργία με επιτυχία.

Πηγή: appleinsider

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS