ΑρχικήUpdatesYouTube: Εισάγει Δυνατότητα Επιλογής Thumbnail από creators

YouTube: Εισάγει Δυνατότητα Επιλογής Thumbnail από creators

Το YouTube κυκλοφορεί τη δυνατότητα να επιλέγουν οι creators το σωστό thumbnail στα βίντεο!

Το YouTube μόλις ανακοίνωσε ότι η λειτουργία Thumbnail Test & Compare κυκλοφορεί τώρα για όλους τους δημιουργούς με πρόσβαση σε προχωρημένες λειτουργίες.

Η διάθεση θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες, οπότε να είστε υπομονετικοί αν δεν δείτε ακόμα τη λειτουργία στο τμήμα YouTube Studio της εφαρμογής.

Δείτε επίσης: Το iCloud αναβαθμίζεται ριζικά στο iOS 18

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η νέα λειτουργία επιτρέπει στους δημιουργούς του YouTube να ανεβάζουν έως και τρία thumbnail βίντεο για να δοκιμαστούν από τους θεατές, βοηθώντας στην επιλογή του καλύτερου. Αφού τα thumbnail ανέβουν, το YouTube θα τις εμφανίσει ομοιόμορφα στους θεατές του βίντεο και στη συνέχεια θα επιλέξει το νικητήριο thumbnail βάσει του οποίου θα δημιουργήσει το μεγαλύτερο ποσοστό χρόνου προβολής.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ωστόσο, το YouTube αναφέρει ότι μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες ή έως και δύο εβδομάδες για να ληφθούν τελικά αποτελέσματα από τα ανεβασμένα thumbnail . Αυτό επηρεάζεται από μια ευρεία γκάμα παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των εμφανίσεων που λαμβάνουν τα βίντεο και πόσο διαφορετικά είναι τα thumbnail.

Δείτε ακόμα: Η Apple Εισάγει Νέες Λειτουργίες στα AirPods

Όταν ολοκληρωθεί η δοκιμή, οι δημιουργοί του YouTube θα πρέπει να δουν την ένδειξη “Winner”, ειδικά αν το ένα thumbnail ξεπέρασε σαφώς τα άλλα. Αν δεν υπάρχει σαφής νικητής, το πρώτο thumbnail θα επιλεγεί και θα εμφανιστεί στο κοινό.

YouTube Thumbnail

Αν είστε δημιουργός του YouTube, λάβετε υπόψη ότι αυτή η δοκιμή είναι προαιρετική, που σημαίνει ότι ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της δοκιμής, μπορείτε πάντα να επιλέξετε χειροκίνητα το thumbnail βίντεο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, ακόμα κι αν δεν ήταν η νικήτρια επιλογή.

Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στο YouTube Studio σε υπολογιστή, αν και το YouTube αναφέρει ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να τη φέρει και σε κινητές συσκευές.

Δείτε επίσης: Apple: Η επίσημη εφαρμογή Calculator ήρθε επιτέλους στα iPad!

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι δημιουργοί μπορούν να δοκιμάσουν thumbnail μόνο σε δημόσια βίντεο μεγάλου μήκους, αρχεία ζωντανών μεταδόσεων αποθηκευμένα ως βίντεο ή σε επεισόδια podcast.

Επίσης, δεν είναι δυνατή η δοκιμή Thumbnails σε βίντεο που έχουν οριστεί ως “Για Παιδιά”, “Για Ενήλικες” ή σε ιδιωτικά βίντεο.

Οι δημιουργοί του YouTube μπορούν να βεβαιωθούν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα μεταβαίνοντας στην ενότητα “Επιλεξιμότητα λειτουργιών” στις ρυθμίσεις καναλιού στο Studio και ελέγχοντας αν βλέπουν “Ενεργοποιημένο” δίπλα στην ενότητα “Προχωρημένες λειτουργίες”.

Πηγή: phonearena

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS