ΑρχικήinetΗ BMW M2 του 2025 Αποκτά Ακόμη Περισσότερη Ιπποδύναμη

Η BMW M2 του 2025 Αποκτά Ακόμη Περισσότερη Ιπποδύναμη

BMW M2

Εκτός από την αυξημένη ισχύ, η 2025 BMW M2 αποκτά μια λίστα νέων επιλογών και διακριτικών αναβαθμίσεων.

Δείτε επίσης: BMW M135i: Ένα 296 ίππων 4WD Hot Hatch

Όπως τα μεγαλύτερα αδέρφια της, το sedan M3 και το coupe M4, η δίθυρη BMW M2 αποκτά αύξηση ισχύος για το 2025. Το τρέχον μοντέλο υψηλής απόδοσης της σειράς 2 είναι το πιο ικανό και άνετο M2 μέχρι σήμερα, ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό αυτοκίνητο που αξίζει κάθε λεπτό από την απροσδόκητα λογική αρχική του τιμή. Όταν ένα αυτοκίνητο είναι τόσο καλό, πιθανότατα είναι καλύτερο να μην παρεκκλίνεις πολύ από τα θεμελιώδη του. Η BMW το γνωρίζει καλά αυτό, γι’ αυτό το M2 του 2025 δεν αλλάζει ό,τι δεν είναι χαλασμένο—αν και δεν θα αρνηθούμε ποτέ περισσότερη ισχύ…

BMW M2
BMW M2

Περισσότερη Ισχύς και Περισσότερη Ροπή

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Συχνά τα αυτοκίνητα που λαμβάνουν μια ανανέωση μέσης ζωής από τον κατασκευαστή τους αποκτούν κάποια αναθεωρημένη αισθητική, ίσως ένα νέο χαρακτηριστικό ή δύο, και κάποιες νέες βαφές—αλλά σπανιότερα είναι οι μεγάλες αναβαθμίσεις ισχύος που περιλαμβάνονται στη συμφωνία. Ευτυχώς, η BMW έχει ξεπεράσει αυτή την τάση, δίνοντάς μας κάτι να συζητήσουμε κάτω από το ανανεωμένο καπό της M2.

Δείτε ακόμα: Polestar 4: Το Νέο Πολυτελές Ηλεκτρικό Coupe SUV

BMW M2
BMW M2

Ο 3.0 λίτρων turbo εξακύλινδρος κινητήρας της BMW M2 του 2025 παίρνει μια ενίσχυση 20 ίππων, φτάνοντας τους 473 ίππους· η ροπή παραμένει στα 406 lb-ft με το στάνταρ χειροκίνητο εξατάχυτο κιβώτιο. Ωστόσο, οι αγοραστές που επιλέγουν το αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων Steptronic—μια επιλογή χωρίς κόστος—μπορούν να περιμένουν περισσότερη ροπή, φτάνοντας τα 442 lb-ft.

Δείτε επίσης: BMW 3-Series του 2025: Νέα Χαρακτηριστικά και Βελτιώσεις

BMW M2

Η BMW δεν αναφέρει ρητά πού βρέθηκε η αυξημένη ισχύς, αλλά πιθανόν οι μηχανικοί έκαναν τα μαγικά τους στο λογισμικό του κινητήρα και του κιβωτίου της M2 του 2025 για αυτή την ενίσχυση.

Λόγω της επιπλέον ισχύος, η χειροκίνητη M2 του 2025 αναμένεται να μειώσει κατά 0.1 δευτερόλεπτο τον χρόνο της για τα 0-100 χλμ./ώρα, φτάνοντας τα 4.1 δευτερόλεπτα. Η BMW λέει ότι η πρόσθετη ροπή και η γρήγορη αλλαγή ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου οκτώ ταχυτήτων μπορούν να φτάσουν την M2 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3.9 δευτερόλεπτα. Και οι δύο αριθμοί φαίνονται υπερβολικά συντηρητικοί, δεδομένου ότι έχουμε χρονομετρήσει την προ-αναβαθμισμένη M2 με χειροκίνητο κιβώτιο στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3.8 δευτερόλεπτα και μια έκδοση με αυτόματο κιβώτιο σε μόλις 3.6 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμα: 2025 Porsche 911 GTS: Με νέα υβριδική φιλοσοφία T-Hybrid

BMW M2

Η μέγιστη ταχύτητα εξακολουθεί να περιορίζεται στα 249 χλμ./ώρα εκτός αν η M2 είναι εξοπλισμένη με το προαιρετικό πακέτο M Driver’s Package, το οποίο ανεβάζει το όριο στα 284 χλμ./ώρα.

Νέα Χρώματα, Νέες Ζάντες

Η BMW M2 του 2025 θα έχει διαθέσιμες δεκατέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις βαφής, διπλάσιες από αυτές που προσφέρονταν προηγουμένως. Τα Frozen Pure Grey metallic και Frozen Portimao Blue II metallic είναι οι μόνες χρωματικές αποχρώσεις που επιστρέφουν· ανάμεσα στις υπόλοιπες ξεχωρίζουν τα Sao Paulo Yellow, Vegas Red metallic, Portimao Blue metallic και Skyscraper Grey metallic. Η M2 του 2025 έχει την επιλογή τεσσάρων “BMW Individual” χρωμάτων βαφής, επίσης: Java Green metallic, Voodoo blue, Grigio Telesto Pearl Effect metallic και Twilight Purple Pearl Effect metallic.

BMW M2

Η M2 του 2025 θα έρχεται στάνταρ με τις ζάντες M alloy style 930M της BMW με jet black φινίρισμα σε διάφορες διαμέτρους (19″ μπροστά και 20″ πίσω). Μπορούν να έχουν δίχρωμο φινίρισμα ή ένα λαμπερό ασημένιο φινίρισμα που είναι νέο για αυτό το έτος μοντέλου. Οι σωλήνες εξάτμισης είναι βαμμένοι μαύροι στάνταρ και τα εξωτερικά σήματα είναι επίσης μαύρα με ασημένια περιγράμματα πλέον.

Δείτε επίσης: Mercedes-AMG PureSpeed: Το concept που ξεδιπλώνει τη Mythos

Ανανεώσεις στο Εσωτερικό και Αναβαθμίσεις Λογισμικού

Με το εξωτερικό να παραμένει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο, δεν είμαστε έκπληκτοι που το σχέδιο του εσωτερικού παραμένει επίσης το ίδιο. Αν και η BMW δίνει στην καμπίνα μερικές αναβαθμίσεις μέσω υλικών και λογισμικού χρήστη. Όπως η M3 του 2025, η M2 του 2025 αποκτά ένα νέο δερμάτινο τιμόνι με επίπεδο κάτω μέρος και κόκκινη κεντρική λωρίδα. Ένα τιμόνι Alcantara είναι μια νέα επιλογή για το 2025. Και τα δύο τιμόνια μπορούν να έχουν διαθέσιμη λειτουργία θέρμανσης.

Τα M Sport καθίσματα έχουν μια νέα επιλογή μαύρου με κόκκινα highlights και τα καθίσματα bucket από ανθρακονήματα είναι πλέον διαθέσιμα ως αυτόνομη επιλογή ή ως μέρος του πακέτου Carbon Package.

Δείτε ακόμα: 2025 Aston Martin Vantage: Τολμηρό Νέο Look & Αύξηση Ισχύος

Η κυρτή οθόνη που περιλαμβάνει την οθόνη πληροφοριών 12.3″ και την οθόνη ελέγχου 14.9″ επιστρέφει στην M2 του 2025 αλλά το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού χρήστη έχει αναβαθμιστεί. Το σύστημα infotainment και το UI τρέχουν όλα στο BMW OS 8.5 στη νέα M2. Μέρος της αναβάθμισης σημαίνει ότι το σύστημα κλιματισμού λειτουργεί πλέον ψηφιακά. Αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί ελαφρώς ενοχλητικό ανάλογα με το πόσο εύκολα προσβάσιμο είναι από την οθόνη αφής. Θα πάρουμε αυτή την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε σε όλους τους κατασκευαστές ότι τα χειριστήρια κλιματισμού πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολα και διαισθητικά στη χρήση.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας και Τιμή της BMW M2 του 2025

Η τιμή της νέας BMW M2 του 2025 στην Ελλάδα ξεκινάει από περίπου 77,500 ευρώ.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του BMW M2 του 2025 στην Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένα, αλλά το αυτοκίνητο αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως προς το τέλος του 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή στην Ελλάδα, συνιστάται να επικοινωνήσετε με έναν τοπικό αντιπρόσωπο της BMW Hellas.

Πηγή: motortrend

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS