ΑρχικήinetFord Mustang GTD 2025: Το Απόλυτο Track Car - Γκαλερί

Ford Mustang GTD 2025: Το Απόλυτο Track Car – Γκαλερί

Ford Mustang GTD 2025

Η νέα Ford Mustang GTD του 2025 αποτελεί μία εξαιρετική έκδοση Track (πίστας) του θρυλικού sport muscle Mustang, συνδυάζοντας την αγωνιστική τεχνολογία με την καθημερινή οδήγηση. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του είναι ο κινητήρας V8 των 5.2 λίτρων με υπερσυμπιεστή, που αποδίδει πάνω από 800 ίππους. Αυτός ο κινητήρας, σε συνδυασμό με το επαναστατικό σύστημα μετάδοσης διπλού συμπλέκτη, παρέχει αστραπιαία επιτάχυνση και απαράμιλλη δυναμική απόδοση. Το GTD δείχνει τις 7600-rpm ώς το κόκκινο σημείο των στροφών του αυτοκινήτου. Επίσης, το σύστημα εξάτμισης τιτανίου συμβάλλει στην αύξηση της ισχύος ενώ ταυτόχρονα προσδίδει έναν επιβλητικό ήχο, που αναδεικνύει την αγωνιστική φύση του αυτοκινήτου.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της Mustang GTD είναι η προηγμένη αεροδυναμική της σχεδίαση. Οι αεροδυναμικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν ενεργά στοιχεία, όπως το προσαρμοζόμενο πίσω σπόιλερ και τους αεροδυναμικούς διαχύτες, που βελτιώνουν την σταθερότητα και την πρόσφυση στις υψηλές ταχύτητες. Επίσης, το αυτοκίνητο διαθέτει ένα προσαρμοζόμενο σύστημα ανάρτησης, το οποίο χρησιμοποιεί υδροπνευματική τεχνολογία για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή οδηγική εμπειρία σε κάθε είδους δρόμο, από τις πίστες μέχρι τις καθημερινές μετακινήσεις.

Μοιάζει με μια έκδοση για το δρόμο του αγωνιστικού αυτοκινήτου Mustang GT3, αλλά το εσωτερικό του όχι μόνο φαίνεται εκπληκτικά κατοικήσιμο αλλά προσφέρει μια πολυτελή και τεχνολογικά προηγμένη εμπειρία. Οι οδηγοί θα απολαύσουν καθίσματα υψηλής απόδοσης Recaro με επένδυση Alcantara, ενώ το σύστημα πολυμέσων διαθέτει τις πιο σύγχρονες λειτουργίες συνδεσιμότητας και ενημέρωσης. Η 13,2″ οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, το σύστημα ήχου Bang & Olufsen και οι εξατομικευμένες ρυθμίσεις οδήγησης, επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν το αυτοκίνητο στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για καθημερινές διαδρομές είτε για έντονες αγωνιστικές εμπειρίες.

Εκτός από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες εσωτερικού, η Ford αποκάλυψε επίσης το Performance πακέτο του GTD, το οποίο προσθέτει ελαφριούς τροχούς μαγνησίου και ενεργά κομμάτια αεροδυναμικής.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Δείτε Φωτογραφίες του Εξωτερικού και του Εσωτερικού του Ford Mustang GTD του 2025:

Ford Mustang GTD 2025
Ford Mustang GTD 2025
Ford Mustang GTD 2025
Ford Mustang GTD 2025
Ford Mustang GTD 2025
Ford Mustang GTD 2025
Ford Mustang GTD 2025
Το GTD αντικαθιστά τα πίσω καθίσματα με ένα παράθυρο που εμφανίζει την εξωτική πολυσύνδεση της πίσω ανάρτησης στυλ pushrod στο όλο της το μεγαλοπρέπεια.
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του GTD είναι αυτό το παράθυρο που βρίσκεται εκεί όπου θα ήταν συνήθως τα πίσω καθίσματα.
Αυτό το δευτερεύον πίσω παράθυρο επιτρέπει στους επιβάτες των εμπρόσθιων καθισμάτων να παρακολουθούν την εξωτική πίσω ανάρτηση στη δουλειά της.

Πηγή: caranddriver.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS