ΑρχικήUpdatesiPhone 15: Δείχνει την ώρα ακόμη κι όταν εξαντληθεί η μπαταρία

iPhone 15: Δείχνει την ώρα ακόμη κι όταν εξαντληθεί η μπαταρία

Το iPhone 15 διαθέτει τη λειτουργία Power Reserve, η οποία διατηρεί μια μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας ώστε λειτουργίες όπως το Find My και το ξεκλείδωμα NFC να μπορούν να λειτουργούν ακόμα και όταν η μπαταρία σας έχει εξαντληθεί.

iPhone 15 μπαταρία

Διαβάστε ακόμα: Η Apple ξεπερνά τη Microsoft ως η πολυτιμότερη εταιρεία στον κόσμο

Στο iOS 18, η Apple φαίνεται να βελτιώνει ακόμη περισσότερο αυτή τη δυνατότητα για τα μοντέλα iPhone 15.

Όπως αναφέρθηκε στο Reddit, όταν η μπαταρία ενός iPhone με iOS 18 εξαντληθεί, το τηλέφωνο μπορεί να συνεχίσει να εμφανίζει την ώρα στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Αυτή η μικρή αλλά χρήσιμη αναβάθμιση επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την ώρα ακόμα και όταν η μπαταρία είναι σχεδόν άδεια. Το εικονίδιο της μπαταρίας εξακολουθεί να εμφανίζεται, και η φράση «iPhone‌ is Findable» θα εμφανίζεται όσο η μπαταρία είναι stand-by.

Φαίνεται ότι αυτή η δυνατότητα είναι περιορισμένη στα μοντέλα iPhone 15. Τη δοκιμάσαμε σε ένα iPhone 14 Pro Max χωρίς επιτυχία, αλλά σε ένα iPhone 15 Pro Max λειτούργησε όπως αναμενόταν.

iPhone 15 μπαταρία

Δείτε επίσης: Το foldable iPhone θα μπορούσε να έχει μία μόνο οθόνη

Η λειτουργία Power Reserve στα iPhone ξεκίνησε με τα iPhone XR και iPhone XS. Επομένως, δεν είναι σαφές ποιος είναι ο περιοριστικός παράγοντας που εμποδίζει την εμφάνιση της ώρας στην οθόνη όταν η μπαταρία εξαντλείται σε παλαιότερες συσκευές.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS