ΑρχικήReviewsBeats Solo Buds: Και Beats Και Κάτω των 100€

Beats Solo Buds: Και Beats Και Κάτω των 100€

Beats Solo Buds

Τα πρώτα ασύρματα ακουστικά true wireless από την Beats (και, κατ’ επέκταση, της Apple) κάτω των 100€.

Από σήμερα, τα Solo Buds με τιμή $79.99 ανέβηκαν στο επίσημο Apple Store των ΗΠΑ σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα — μαύρο, μοβ, κόκκινο και γκρι — και θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα των ΗΠΑ στις 20 Ιουνίου.

Οι πληροφορίες σχετικά με την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας των Beats Solo Buds στην Ελλάδα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα μέχρι στιγμής. Ωστόσο, δεδομένου ότι η επίσημη τιμή στις ΗΠΑ είναι $79.99, αναμένεται ότι η τιμή στην Ελλάδα θα είναι παρόμοια, προσαρμοσμένη στις τοπικές φορολογικές και τελωνειακές διαφορές.

Για την ακριβή τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα, θα ήταν καλό να παρακολουθήσετε τις ανακοινώσεις από τους επίσημους αντιπροσώπους της Apple και των Beats στην Ελλάδα ή να επικοινωνήσετε απευθείας με κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα.

Τα κόκκινα ακουστικά έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων: περιλαμβάνουν μια ημιδιαφανή θήκη που θυμίζει αυτή που έρχεται με τα Studio Buds Plus. Τα ίδια τα ακουστικά είναι αδιαφανή, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική εμφάνιση. Όποιο χρώμα και αν επιλέξετε, είναι η μικρότερη θήκη μεταφοράς για οποιαδήποτε ακουστικά Beats μέχρι σήμερα.

Beats Solo Buds

Υπάρχουν σαφείς συμβιβασμοί — όπως μια θήκη φόρτισης χωρίς επιπλέον ενέργεια μπαταρίας — αλλά η τιμή και η πολιτιστική αξία των Beats είναι πιθανό να εγγυηθούν την επιτυχία των Solo Buds.

Αλλά εδώ βρίσκεται ένας από τους συμβιβασμούς που έκανε η εταιρεία για να πετύχει αυτό το χαμηλότερο σημείο τιμής. Βλέπετε, σε αντίθεση με σχεδόν όλους τους ανταγωνιστές στην αγορά, αυτή η θήκη δεν περιλαμβάνει μπαταρία για επαναφόρτιση των ακουστικών όταν τα έχετε αποθηκευμένα. Αντίθετα, η Beats αποφάσισε να δώσει στα ίδια τα ακουστικά διάρκεια ζωής μπαταρίας 18 ωρών, μετά την οποία θα πρέπει να τα τοποθετήσετε στη θήκη και να τα επαναφορτίσετε μέσω USB-C. Θεωρητικά, αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει τα Solo Buds να διαρκέσουν περισσότερο, καθώς είναι πιθανό να περάσουν λιγότερους κύκλους φόρτισης κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Αλλά είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε.

Η άλλη λειτουργία που δεν υπάρχει είναι το noise cancellation (ακύρωση θορύβου). Τα ακουστικά Solo 4 δεν έχουν ANC, και τα Solo Buds εξαρτώνται παρόμοια από τη φυσική απομόνωση θορύβου από τις σιλικονένιες άκρες των ακουστικών για να μειώσουν την ένταση του περιβάλλοντος σας. Η Beats περιλαμβάνει τέσσερα σετ άκρων με αυτά, συμπεριλαμβανομένου ενός εξαιρετικά μικρού μεγέθους για όσους το χρειάζονται.

Beats Solo Buds

Όσον αφορά τον ήχο, αυτά τα ακουστικά είναι άνετα στην τρίτη θέση σε σύγκριση με τα Beats Fit Pro και Studio Buds Plus.

Όπως ισχύει για τα περισσότερα πρόσφατα προϊόντα Beats, τα Solo Buds είναι πλατφορμα-αγνωστικά, που σημαίνει ότι υποστηρίζουν εγγενώς ζευγοποίηση με ένα πάτημα και τις λειτουργίες Find My / Find My Device τόσο σε Android όσο και σε iOS. Αυτά είναι ωραία πλεονεκτήματα για την τιμή, ακόμα κι αν δεν παίρνετε κάποια από τα επιπλέον χαρακτηριστικά όπως η παρακολούθηση κεφαλιού για τον ήχο χώρου. Η πολλαπλή συνδεσιμότητα επίσης απουσιάζει.

Τα Solo Buds είναι πολύ πιθανό να πουλήσουν πολύ καλά. Ακόμα κι αν ο ήχος δεν είναι εξαιρετικός, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί την ελκυστικότητα της τιμής των $79.99. Και η Beats εξακολουθεί να έχει μεγάλη δύναμη στην αγορά με αθλητές και διασημότητες. Αλλά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που αξίζει να ελέγξετε. Η Beats αντιμετωπίζει ανταγωνισμό από την Anker (με την μάρκα Soundcore), την JBL, την EarFun και άλλους σε αυτή την κατηγορία τιμής, και πολλές από αυτές τις επιλογές περιλαμβάνουν ακύρωση θορύβου και έρχονται με θήκη μπαταρίας — έστω και χωρίς τη διάρκεια ζωής μπαταρίας των 18 ωρών.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS