ΑρχικήinetSamsung: Νέο Unpacked event στις 10 Ιουλίου

Samsung: Νέο Unpacked event στις 10 Ιουλίου

Το επόμενο καλοκαιρινό Unpacked event της Samsung θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου στο Παρίσι, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Το animation που συνοδεύει την πρόσκληση υποδηλώνει ότι το event θα σχετίζεται με τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα και την τεχνητή νοημοσύνη (και συγκεκριμένα το Galaxy AI).

Samsung Unpacked event

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, τα Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 θα είναι σχετικά μικρές αναβαθμίσεις, με το Z Flip 6 να αποκτά ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία και το Z Fold 6 να φαίνεται λίγο πιο τετραγωνισμένο.

Δείτε επίσης: Η Samsung επιβεβαιώνει το όνομα Galaxy Watch Ultra

Αν και τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα είναι μια ενδιαφέρουσα τεχνολογία, που κερδίζει έδαφος όλο και πιο πολύ, η πιο συναρπαστική ανακοίνωση της Samsung πιθανότατα δεν θα σχετίζεται με αυτά. Υπάρχουν φήμες για επίσημη κυκλοφορία του Galaxy Ring, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο προηγούμενο Unpacked event της Samsung.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο Unpacked event θα ασχοληθεί με το Galaxy AI. Από τότε που ανακοινώθηκε πρώτη φορά, έχει γίνει το θέμα συζήτησης σε κάθε συνέδριο.

Δείτε επίσης: Samsung Shortcut Sneakers: Κυκλοφόρησαν τα Hi-Tech Sneakers

Samsung: Νέο Unpacked event στις 10 Ιουλίου

Προετοιμαστείτε για να ανακαλύψετε τη δύναμη του Galaxy AI, που έχει πλέον ενσωματωθεί στην τελευταία σειρά Galaxy Z και σε ολόκληρο το οικοσύστημα Galaxy. Ετοιμαστείτε για έναν κόσμο δυνατοτήτων καθώς εισερχόμαστε σε μια νέα φάση τεχνητής νοημοσύνης για κινητά“, αναφέρει η Samsung .

Το Unpacked θα μεταδοθεί ζωντανά στο Samsung.com από τις 9 π.μ. ET την Τετάρτη 10 Ιουλίου.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές και η τιμή του

Samsung: Νέο Unpacked event στις 10 Ιουλίου

Η Samsung δεν είναι ένας απλός “παίκτης” στην παγκόσμια αγορά τεχνολογίας. Είναι ένας από τους κυρίαρχους παράγοντες, χάρη στην επίμονη επιδίωξή της για καινοτόμο σχεδιασμό και τολμηρές τεχνολογικές πρωτοβουλίες. Και αυτό το δείχνει σε κάθε νέο event με την παρουσίαση των νέων προϊόντων της. Αποτελεί παράδειγμα εταιρείας που δεν αναφέρεται απλώς στην τεχνολογική πρόοδο, αλλά ορίζει και δρομολογεί τις σύγχρονες τάσεις. 

Δείτε επίσης: Η Αpple Διακόπτει την Παραγωγή των Αξεσουάρ FineWoven

Πέρα από τα προϊόντα της υψηλής ποιότητας και την ανώτερη αισθητική τους, οι καινοτομίες της Samsung στον τομέα της τεχνολογίας έχουν ανατρέψει τα δεδομένα της αγοράς και έχουν θέσει νέες προδιαγραφές για την απόδοση και την χρηστικότητα!

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS