LATEST NEWS

Η Amazon κυκλοφορεί video generator μόνο για διαφημίσεις

Η Amazon έχει λανσάρει ένα video generator με τεχνητή νοημοσύνη αλλά αυτή τη στιγμή είναι μόνο για διαφημιστές.

Η Oppo θα δωρίσει χίλια tablet σε Ασία και Αφρική

Όπως ίσως έχετε ήδη ακούσει, η Oppo κλείνει φέτος τα 20 και γιορτάζει την επέτειό της στέλνοντας tablet σε Ασία και Αφρική.

PoC exploit για κρίσιμη ευπάθεια Google Chrome

Ένα proof-of-concept (PoC) exploit έχει κυκλοφορήσει για μια κρίσιμη ευπάθεια zero-day που επηρεάζει τον Chrome browser της Google.

TeamTNT Malware: Στοχεύει CentOS Servers με τη χρήση Rootkit

Η cryptojacking εκστρατεία, γνωστή ως TeamTNT, φαίνεται ότι επανεμφανίστηκε στο πλαίσιο μιας νέας καμπάνιας που στοχεύει σε υποδομές εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS) που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα CentOS.

FOLLOW US

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

[searchwp_form id="2"]

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

* indicates required
00:02:15

Η Γη κάποτε είχε έναν δακτύλιο σαν του Κρόνου

Η Γη μπορεί να είχε έναν τεράστιο δακτύλιο διαστημικών πετρωμάτων που την περιέβαλλε, παρόμοιο με εκείνους γύρω από τον Κρόνο.
00:02:47

Neuralink Blindsight: Έγκριση του FDA για το εμφύτευμα αποκατάστασης όρασης

Η Neuralink του Elon Musk δήλωσε ότι το νέο πειραματικό της εμφύτευμα, Blindsight, επισημάνθηκε ως «breakthrough device» από τον FDA.

Το εργατικό δυναμικό στον κυβερνοχώρο απαιτεί ποικιλία στις πρακτικές προσλήψεων

Το παγκόσμιο χάσμα εργατικού δυναμικού στον τομέα της κυβερνοασφάλειας έχει φτάσει σε νέο επίπεδο, με εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι απαιτούνται 4,8 εκατομμύρια επαγγελματίες για την αποτελεσματική ασφάλιση των οργανισμών.

Η MasterCard εξαγοράζει την Recorded Future

Η MasterCard ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοράσει την Recorded Future, μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του Threat Intelligence, έναντι 2,65 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αποφύγετε την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο

Υπάρχουν πολυάριθμες στρατηγικές που μπορούμε να υιοθετήσουμε για την προστασία μας από την παρακολούθηση στο διαδίκτυο.

Hotshot: Νέα γεννήτρια βίντεο AI – Πώς να τη δοκιμάσετε δωρεάν;

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους κατασκευαστές βίντεο τεχνητής νοημοσύνης (AI) έχει αυξηθεί δραματικά, με την ένταση να φτάνει σε νέα ύψη χάρη στην καινοτόμο λύση που ονομάζεται Hotshot, η οποία αναπτύχθηκε από μόλις τέσσερα άτομα.

Πώς να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη Microsoft Teams

Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε τέσσερις διαφορετικές μεθόδους για το πώς να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη του Microsoft Teams.

Πώς να προσθέσετε hyperlinks στο Word

Όταν χρησιμοποιείτε το Word για να δημιουργήσετε ένα έγγραφο που σκοπεύετε να μοιραστείτε με άλλους, μπορείτε να προσθέσετε hyperlinks.