ΑρχικήSecurityGreunion: Δύο σημαντικές νίκες στους διαγωνισμούς DefCamp και CSAW's CTF!

Greunion: Δύο σημαντικές νίκες στους διαγωνισμούς DefCamp και CSAW’s CTF!

Η Greunion, η καταξιωμένη πλέον ομάδα CTF, που προπονεί την ελληνική αποστολή για τον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Cyber Security Challenge, έχει αποδείξει αρκετές φορές τις ικανότητες της στο πληκτρολόγιο και φυσικά σε προβλήματα ασφαλείας πληροφοριακών συστημάτων.

Πρόσφατα, φρόντισε να προσθέσει άλλες δύο νίκες στο ενεργητικό της, τις οποίες αξίζει να αναφέρουμε.

Τα μέλη της Greunion στις 8 και 9 Νοεμβρίου χωρίστηκαν για καλό σκοπό. Η ομάδα συμμετείχε παράλληλα στο hacking διαγωνισμό του ετήσιου DefCamp Hacking & Information Security συνεδρίου που πραγματοποιείται στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στον διαγωνισμό CSAW’s CTF που πραγματοποιείται στο Tandon School of Engineering στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι σε ανάρτηση τους στο Twitter, «Μετά από 2 μέρες χωρίς ύπνο καταφέραμε να λάβουμε την 2η στον διαγωνισμό CSAW’s CTF και την 9η θέση στον διαγωνισμό DefCampRO».

Greunion

Τα μέλη της ομάδας δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον μεγάλο χορηγό των δύο αποστολών τους, τo Hackthebox, την πλατφόρμα Penetration Testing.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Greunion απαρτίζεται από καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και λάτρεις του hacking. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι η Greunion είχε λάβει την πρώτη θέση στοn διαγωνισμό EthiHak το 2017, που διοργανώνεται τα τελευταία τρία χρόνια και προσκαλεί όλους εσάς, επαγγελματίες και μη, να ακολουθήσετε τα χνάρια της Greunion στον κόσμο του ethical hacking.

Η Greunion, για το 2018, βρίσκεται στην 25 θέση του πίνακα κατάταξης του CTF TIME και όπως όλα δείχνουν η πορεία της θα συνεχίσει να είναι ανοδική. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές της ομάδας σε CTF challenges για το 2018 βάσει του CTF TIME https://ctftime.org/team/29976:

 

 

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS