ΑρχικήinetTesla: Αφαιρεί προδιαγραφές και τιμές του Cybertruck από το website της

Tesla: Αφαιρεί προδιαγραφές και τιμές του Cybertruck από το website της

Η Tesla ενημέρωσε το website της και ειδικότερα την σελίδα του Cybertruck και αφαίρεσε τις προδιαγραφές και τις τιμές του Cybertruck για κάθε διαμόρφωση του ηλεκτρικού φορτηγού.

Tesla

Δείτε επίσης: Μεταχειρισμένο Tesla Model 3: Τόσο δημοφιλές που κοστίζει παραπάνω από ένα καινούριο αυτοκίνητο

Αυτή η αλλαγή έρχεται αφού φαίνεται πως το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό όχημα θα καθυστερήσει να λανσαριστεί με την κυκλοφορία να αναμένεται το επόμενο έτος.

Όταν παρουσίασε το Cybertruck το 2019, η Tesla ανακοίνωσε ότι το ηλεκτρικό φορτηγό θα προσφερθεί σε τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις:

  • Single Motor RWD με αυτονομία 250+ μίλια, 0-60 moh σε 6,5 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 110 mph και τιμή 39.900 $
  • Dual Motor AWD με αυτονομία 300+ μίλια, 0-60 moh σε 4,5 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 120 mph και τιμή 49.900 $
  • Tri Motor AWD με αυτονομία 500+ μίλια, 0-60 moh σε 2,9 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 130 mph και τιμή 69,900 $

Αυτές οι διαμορφώσεις, οι προδιαγραφές και οι τιμές παρέμειναν στον ιστότοπο και τη σελίδα προπαραγγελίας της Tesla για το Cybertruck για πάνω από δύο χρόνια.

Χθες το βράδυ, η Tesla ενημέρωσε την ιστοσελίδα του Cybertruck για να καταργήσει οποιαδήποτε αναφορά σε αυτές τις διαμορφώσεις:

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Η Tesla ξεκινά την «ευρύτερη κυκλοφορία» του Full Self-Driving Beta

Η νέα κύρια σελίδα του Tesla για το Cybertruck δεν διαθέτει πλέον spec sheets όπως αυτό:

Tesla

Η αυτοκινητοβιομηχανία αναφέρει τώρα μόνο μερικές από τις κορυφαίες προδιαγραφές, όπως μια ικανότητα ρυμούλκησης άνω των 14.000 λιβρών και 0-60 μίλια / ώρα σε “μόλις 2,9 δευτερόλεπτα”, τα οποία προηγουμένως ήταν προδιαγραφές που σχετίζονται με την κορυφαία σειρά tri motor Cybertruck.

Η Tesla αναφέρει και μια εμβέλεια “έως και 500 μίλια range” όταν στο παρελθόν ανέφερε μια εμβέλεια “500+ μιλίων”.

Αυτή η ενημέρωση έρχεται αφού η Tesla δήλωσε και επίσημα πια ότι η έναρξη της παραγωγής του Cybertruck θα γίνει στα τέλη του 2022.

Μια τέτοια κίνηση θα σήμαινε γενικά ότι η Tesla δεν σχεδιάζει απαραίτητα να λανσάρει το Cybertruck με αυτές τις συγκεκριμένες διαμορφώσεις και ότι οι προδιαγραφές και οι τιμές έχουν αλλάξει.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Το Tesla Cyberquad θα είναι το ασφαλέστερο ATV

Αυτό είναι αναμενόμενο, καθώς πιθανότατα εξελίχθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, και ειδικά αφού έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο χρόνο πριν φτάσει στην παραγωγή του ηλεκτρικού φορτηγού. Επίσης είναι πολύ λογικό το ότι οι τιμές του Cybertruck θα πρέπει να ενημερωθούν.

Η βασική τιμή των 39.900 δολαρίων ήταν πάντα φιλόδοξη, αλλά έγινε αδιανόητη μετά από μερικές πρόσφατες αυξήσεις των τιμών στο Model 3. Θα ήταν δύσκολο να φανταστούμε την Tesla να πουλά το βασικό Cybertruck για 39.900 $ όταν το Model 3 ξεκινά από τα 42.000 $. Ωστόσο, η βασική έκδοση του Cybertruck αναμένεται να γίνει η τελευταία διαθέσιμη και δεν την περιμένουμε μέχρι τα τέλη του 2023-2024.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS