ΑρχικήGamingΤο Fortnite επιστρέφει στο iOS χάρη στην υπηρεσία GeForce NOW της Nvidia

Το Fortnite επιστρέφει στο iOS χάρη στην υπηρεσία GeForce NOW της Nvidia

Fortnite iOS Apple Epic

Με τις δικαστικές διαμάχες μεταξύ της Apple και της Epic Games να συνεχίζονται, δεν περίμενε κανείς ότι η Apple είχε πρόθεση να επιτρέψει την επιστροφή του δημοφιλούς battle royale game Fortnite στο App Store. Ωστόσο, η Epic Games φαίνεται πως έχει βρει μια λύση, ξεκινώντας μια συνεργασία με τη Nvidia. Το GeForce NOW, η streaming gaming υπηρεσία της Nvidia, θα προσθέσει σύντομα υποστήριξη για το Fortnite, επιτρέποντας στους παίκτες να παίξουν το Fortnite μέσω ενός προγράμματος περιήγησης σε συσκευές iOS, με touch-based controls.

Δείτε επίσης: Fortnite: Η πρόσφατη ενημέρωση φέρνει καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους

Η Nvidia τον Νοέμβριο του 2020 παρουσίασε το Safari integration, που επιτρέπει στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του GeForce NOW να παίζεται σε συσκευές iOS. Εκείνη την εποχή, η Nvidia είχε πει ότι εργαζόταν με την Epic Games για μια touch-friendly version του Fortnite, που θα τρέχει στο iPhone και στο iPad.

Τώρα φαίνεται πως το Fortnite για κινητά είναι σχεδόν έτοιμο να κυκλοφορήσει. Η Nvidia ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία μιας closed beta έκδοσης του Fortnite, στην οποία οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν.

GeForce NOW της Nvidia Fortnite

Υπάρχει μια λίστα αναμονής στο site του GeForce NOW και η Nvidia λέει ότι οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν δωρεάν για να παίξουν τη νέα touch-control έκδοση του Fortnite σε mobile συσκευές. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε συσκευές Android, μέσω browser integration.

Δείτε επίσης: Η Microsoft δοκιμάζει ένα νέο panel “Games” στον browser Edge

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση, θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα Nvidia account, να εγγραφούν στη λίστα αναμονής και να εγγραφούν για μια συνδρομή GeForce NOW. Η Nvidia λέει ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Οι επιλεγμένοι beta testers θα λάβουν πρόσβαση στο Fortnite αργότερα τον Ιανουάριο. Μετά την beta έκδοση, ίσως δούμε μια επίσημη κυκλοφορία του Fortnite για το GeForce NOW.

Η εφαρμογή Fortnite δεν ήταν διαθέσιμη στο iOS App Store‌ από τις 13 Αυγούστου 2020, όταν η Apple την αφαίρεσε, αφού η Epic Games παραβίασε τις οδηγίες της Apple για το κατάστημα εφαρμογών.

Δείτε επίσης: Video games εθισμός: Συμπτώματα, συνέπειες και αντιμετώπιση

Οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ των δύο εταιρειών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η Apple τον Σεπτέμβριο του 2021 είπε ότι δεν σχεδιάζει να επιτρέψει στο Fortnite να επιστρέψει στο App Store μέχρι να ολοκληρωθεί η νομική διαμάχη, μια διαδικασία που θα μπορούσε να διαρκέσει πολλά χρόνια.

Πηγή: MacRumors

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS