ΑρχικήUpdatesΗ τελευταία ενημέρωση του Fortnite επαναφέρει τους Tilted Towers

Η τελευταία ενημέρωση του Fortnite επαναφέρει τους Tilted Towers

Το Fortnite μπορεί να βρίσκεται σε ένα νέο κεφάλαιο, αλλά η Epic Games θέλει να επαναφέρει πράγματα από το παρελθόν. Αρχικά, ο προγραμματιστής έχει προσθέσει αναρριχώμενα χωρίς δόντια τέρατα (Klombos) που διασχίζουν τον χάρτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τρύπες στα κεφάλια τους για να πετάξετε μακριά από τους αντιπάλους που κυνηγούν και να τα ταΐσετε με φρούτα (Klomberries) για να πάρετε αντικείμενα. Είναι συνήθως ειρηνικά, αλλά μπορεί να να προκαλέσουν και φρενίτιδα.

Δείτε επίσης: Η Microsoft εξαγοράζει την Activision Blizzard για 68,7 δις δολάρια

Tilted Towers

Δείτε επίσης: Το Fortnite επιστρέφει στο iOS χάρη στην υπηρεσία GeForce NOW της Nvidia

Η τελευταία ενημέρωση επαναφέρει και τους Tilted Towers, αναμφισβήτητα την πιο γνωστή τοποθεσία του Fortnite. Αν και φαίνεται να υπάρχουν κάποιες αισθητικές αλλαγές, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε ξανά τον φιλικό προς τους ελεύθερους σκοπευτές πύργο του ρολογιού, να ψάξετε εστιατόρια για αντικείμενα ή αλλιώς να κάνετε ένα νοσταλγικό ταξίδι. Σίγουρα, αξίζει να κάνετε μια επίσκεψη για να δείτε μια εμβληματική περιοχή που δεν είναι διαθέσιμη εδώ και δύο χρόνια.

 Fortnite Tilted Towers

Δείτε επίσης: Fortnite: Η πρόσφατη ενημέρωση φέρνει καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους

Όποια κι αν είναι τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, θα σας ενημερώσουμε και για μερικές μικρότερες ενημερώσεις που σχετίζονται με το παιχνίδι. Ο εκτοξευτής χειροβομβίδων έχει επιστρέψει με πιο άμεσες βολές και φυσίγγια που εκρήγνυνται μετά το πρώτο τους bounce. Και αν είστε αρκετά ικανοί για να κερδίσετε περισσότερα από “99 Crowned Victory Royales”, το αντίστοιχο emote Crowning Achievement εμφανίζει τώρα αυτόν τον αριθμό. Τα bragging δικαιώματα σας παραμένουν άθικτα και ίσως έχετε απλώς το όπλο που χρειάζεται για να τα υποστηρίξετε.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS