ΑρχικήGamingStreet Fighter 6: Επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του

Street Fighter 6: Επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του

Μετά από 6 χρόνια και δύο ενημερώσεις, η Capcom προχωρά επιτέλους από το Street Fighter 5 και ανακοινώνει επίσημα το Street Fighter 6.

Η Capcom ανακοίνωσε επίσημα το Street Fighter 6 μετά το τέλος της έκθεσης παιχνιδιών μάχης Capcom Pro Tour. Ταυτόχρονα, η Capcom επισήμανε ότι θα ανακοινωθούν πρόσθετες πληροφορίες για το παιχνίδι το επόμενο καλοκαίρι.

Street Fighter 6: Επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του
Street Fighter 6: Επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του

Δείτε επίσης: Η ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Capcom χτυπήθηκε από hackers

Πιο συγκεκριμένα, το σύντομο teaser του παιχνιδιού αποκάλυψε έναν δυνατότερο Ryu καθώς αντιμετωπίζει τον Luke, τον 45ο και τελευταίο χαρακτήρα του Street Fighter 5 που είχε υπονοηθεί ότι θα ήταν στο sequel. Ο Luke είναι ο τελευταίος χαρακτήρας που προστέθηκε στο Street Fighter 5: Champion Edition και ο οποίος αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία του έκτου κεφαλαίου. Ενώ η ανακοίνωση του παιχνιδιού έτυχε να είναι την ίδια μέρα που το franchise έκλεινε 35 έτη. Επιπρόσθετα, ανακοινώθηκε και το Capcom Fighting Collection, μια ανθολογία 10 κλασικών τίτλων συμπεριλαμβανομένης της πλήρους σειράς των Darkstalkers. Το Capcom Fighting Collection θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου 2022 για PS4, Nintendo Switch, Steam και Xbox One.

Δείτε επίσης: Capcom data breach: Μπορεί να έχουν επηρεαστεί έως και 390.000 άνθρωποι

Το νέο παιχνίδι της σειράς, το Street Fighter 6, θα αποτελέσει μια ιδιαίτερα ταραχώδη προσθήκη στο franchise του Street Fighter. Η αρχική ανταπόκριση των παικτών στο Street Fighter 5 δεν ήταν και τόσο ενθουσιώδης, ωστόσο οι μεταγενέστερες ενημερώσεις του παιχνιδιού όπως το Street Fighter 5: Arcade Edition και το Street Fighter 5: Champion Edition έγιναν αποδεχόμενα με μεγαλύτερη επιτυχία.

Η πορεία του παιχνιδιού Street Fighter 6 και άλλων παιχνιδιών (όπως του Dragon’s Dogma 2) διέρρευσε εν μέρει κατά την διάρκεια της μαζικής παραβίασης δεδομένων της Capcom τον περασμένο Νοέμβριο.

Street Fighter 6: Επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του
Street Fighter 6: Επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του

Δείτε επίσης: Video games: Η Sony εξαγοράζει τη Bungie έναντι $ 3,6 δισεκατομμυρίων

Τέλος, το Street Fighter 6 θα αναπτυχθεί με τη βοήθεια του μακροχρόνιου παραγωγού του Street Fighter franchise, τον Yoshinori Ono, ο οποίος έφυγε από την Capcom πέρυσι μετά από σχεδόν 30 χρόνια με την εταιρεία.

Πηγή: IGN

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS