ΑρχικήinetInstagram chief: Η αγορά του iPad δεν είναι «αρκετά μεγάλη» για native...

Instagram chief: Η αγορά του iPad δεν είναι «αρκετά μεγάλη» για native app

Ένα Instagram app για το iPad απέχει ακόμα πολύ από την υλοποίηση, αφού ο επικεφαλής της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στην Meta λέει ότι δεν υπάρχει «αρκετά μεγάλη» αγορά για να την φτιάξουν.

Instagram ipad

Δείτε επίσης: Το Instagram αφαιρεί τις μικρότερες επιλογές ημερήσιου χρονικού ορίου

Για χρόνια, το Instagram αρνείται να κυκλοφορήσει μια έκδοση iPadOS της εφαρμογής του, αναγκάζοντας τους χρήστες του iPad να χρησιμοποιούν την έκδοση iPhone στη μεγαλύτερη οθόνη του tablet. Σε ένα tweet την Κυριακή, ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri επιμένει ότι δεν πρόκειται να συμβεί στο εγγύς μέλλον.

Απαντώντας σε ένα tweet του YouTuber Marques Brownlee σχετικά με την έλλειψη εφαρμογής για iPad, ο Mosseri αναγνωρίζει “Ναι, το καταλαβαίνουμε”, αλλά δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. «!– /wp:paragraph –>

Δείτε επίσης: Instagram Stories: Μπορείτε πλέον να κάνετε like χωρίς να στείλετε DM

Όταν πιέστηκε από τον MKBHD ότι το μέγεθος της ομάδας θα αυξανόταν εάν ήταν διαθέσιμη μια εγγενής εφαρμογή, ο Mosseri συμφωνεί ότι θα αυξανόταν. Ωστόσο, προσθέτει ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για την έλλειψη εστίασης, όπως η αύξηση του γενικού κόστους.

Παρά τη συνεχιζόμενη έλλειψη προόδου, ο Mosseri λέει ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή. Στο “finally features“, περιλαμβάνεται μια εφαρμογή iPad μαζί με λειτουργίες που μπορεί τελικά να δουν το φως της δημοσιότητας, όπως “υποστήριξη dark mode, προγραμματισμένες αναρτήσεις” και “διαγραφή μιας φωτογραφίας από ένα καρουζέλ”.

Δείτε επίσης: Instagram: Τα accounts αποκτούν την νέα ενότητα «your activity»

Η λίστα των “finally features” φαίνεται να περιλαμβάνει στοιχεία που θα μπορούσαν πρακτικά να δημιουργηθούν από έναν μικρό αριθμό αποφασισμένων προγραμματιστών. Η ομάδα μπορεί να είναι “πιο αδύναμη από ό,τι νομίζετε”, αλλά έχει και τους σημαντικούς πόρους της Meta πίσω της, επομένως η επέκταση της ομάδας ή η λήψη προσωρινής βοήθειας δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Πηγή πληροφοριών: appleinsider.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS