ΑρχικήinetΗ Apple αρχίζει να καταργεί τη χρήση μάσκας για τους εργαζομένους της

Η Apple αρχίζει να καταργεί τη χρήση μάσκας για τους εργαζομένους της

Η Apple αρχίζει να αλλάζει τις απαιτήσεις σχετικά με την χρήση της μάσκας για τους υπαλλήλους της. Όπως αναφέρει το Bloomberg, τα εμβολιασμένα εταιρικά στελέχη δεν θα χρειάζεται να φορούν μάσκα σε γραφεία όπου «οι τοπικές εντολές χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς χώρους έχουν καταργηθεί», ενώ οι μάσκες θα είναι προαιρετικές για τους εργαζόμενους λιανικής σε «μικρό αριθμό τοποθεσιών» από την Παρασκευή, αναφέρει η δημοσίευση.

Apple

Δείτε επίσης: Η Apple σταματά την πώληση προϊόντων της στη Ρωσία

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Apple άρχισε να μειώνει τις απαιτήσεις σχετικά με τη χρήση μάσκας για τους πελάτες των καταστημάτων της σε πολλές πολιτείες. Ωστόσο οι υπάλληλοι εξακολουθούσαν να φορούν μάσκες, αλλά φαίνεται ότι η Apple αρχίζει να χαλαρώνει αυτούς τους κανόνες για ορισμένους. Η εταιρεία είχε προηγουμένως εγκαταλείψει τις απαιτήσεις για μάσκα για ορισμένα καταστήματα και γραφεία τον Ιούνιο, αλλά τις επανέφερε τον Ιούλιο.

Δείτε ακόμα: ΗΠΑ – Apple: Οι πελάτες σε κάποια καταστήματα δεν χρειάζεται να φορούν μάσκες

Δεν είναι ακόμη σαφές πότε η Apple σχεδιάζει να ανοίξει ξανά πλήρως τα εταιρικά της γραφεία. Η εταιρεία καθυστέρησε επ’ αόριστον την προγραμματισμένη επαναλειτουργία της 1ης Φεβρουαρίου τον Δεκέμβριο, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Tim Cook να λέει στους υπαλλήλους σε ένα σημείωμα ότι η ημερομηνία επιστροφής στην εργασία δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Όταν ανακοινώθηκε εκείνη η ημερομηνία της 1ης Φεβρουαρίου, ο Cook περιέγραψε ένα υβριδικό πιλοτικό πρόγραμμα εργασίας όπου οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην αρχή θα δούλευαν μία ή δύο ημέρες στο γραφείο και αργότερα θα τους ζητούνταν να εργαστούν στο γραφείο τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Πέμπτη.

χρήση μάσκας

Δείτε επίσης: iOS 14.5: Πρόβλημα με Face ID λόγω μάσκας; Ξεκλειδώστε το iPhone με Apple Watch

Οι υπάλληλοι της Google Bay Area θα επιστρέψουν στα γραφεία της Bay Area τον Απρίλιο, δουλεύοντας επίσης σε ένα υβριδικό μοντέλο. Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Parag Agrawal, ενημέρωσε το προσωπικό του ότι τα γραφεία του θα ανοίξουν πλήρως στις 15 Μαρτίου και η Meta σχεδιάζει να κάνει το ίδιο στις 28 Μαρτίου. Η Microsoft άνοιξε ξανά πλήρως τα κεντρικά της γραφεία τη Δευτέρα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS