ΑρχικήinetΗ OnePlus θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο με γρήγορη φόρτιση 150 W

Η OnePlus θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο με γρήγορη φόρτιση 150 W

Ενώ τα Oppo και OnePlus παραμένουν ξεχωριστά brands, οι εταιρείες πίσω από αυτά συγχωνεύτηκαν και αυτή η νέα οντότητα έχει υποσχεθεί ένα τηλέφωνο OnePlus με γρήγορη φόρτιση 150 W. Τώρα φαίνεται ότι αυτό το τηλέφωνο θα λανσαριστεί σύντομα.

Δείτε επίσης: Το MediaTek Dimensity 9000 είναι ο πραγματικός αντίπαλος του Apple A15

OnePlus 150 W
Η OnePlus θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο με γρήγορη φόρτιση 150 W

Όπως εντοπίστηκε από το MySmartPrice, μια συσκευή OnePlus με γρήγορη φόρτιση 160 W έχει εντοπιστεί να λαμβάνει έγκριση από τους ρυθμιστές στην Κίνα, υποδηλώνοντας ότι η κυκλοφορία είναι τώρα πολύ κοντά. Η λίστα αποκαλύπτει ότι το τηλέφωνο διαθέτει και συνδεσιμότητα 5G.

Αυτά τα 160 W είναι πιθανό να ισοδυναμούν με 150 W στην πραγματική λίστα προδιαγραφών – όπως αναφέρει ο γνωστός tipster Digital Chat Station – και όλα τα σημάδια δείχνουν ότι αυτή είναι η συσκευή που ανακοίνωσε η Oppo πριν από μερικές εβδομάδες.

Παραμένουν διάφορα ερωτήματα

Αυτό που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε είναι πώς θα ονομάζεται το τηλέφωνο. Στη συνέντευξη Τύπου του MWC 2022, η Oppo είπε ότι δεν θα υπάρξει OnePlus 10 που θα ενταχθεί στο OnePlus 10 Pro – αλλά αυτό αφήνει την πόρτα ανοιχτή για ένα OnePlus 10 Ultra ή κάτι παρόμοιο;

Εν τω μεταξύ, στις αρχές αυτού του μήνα είδαμε ότι διέρρευσαν εικόνες ενός μυστηριώδους smartphone OnePlus που διαφέρει σημαντικά από την άποψη του σχεδιασμού από το OnePlus 10 Pro. Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρο τι σχεδιάζουν η Oppo και η OnePlus.

Δείτε επίσης: Η Apple ανακοίνωσε το νέο iPhone SE 2022: Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Σύμφωνα με το Digital Chat Station, το επερχόμενο handset θα έχει οθόνη 6,7 ιντσών και θα τροφοδοτείται από το chipset MediaTek Dimensity 8100, με μια πίσω κάμερα με τριπλό φακό. Αν προσθέσετε και τη γρήγορη φόρτιση, μιλάμε για ένα πολύ εντυπωσιακό τηλέφωνο.

Οι ταχύτητες φόρτισης βελτιώνονται συνεχώς

Αυτό το μυστηριώδες τηλέφωνο δεν θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει στην αγορά με γρήγορη φόρτιση 150 W, επειδή αναμένουμε το Realme GT Neo 3 να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του μήνα – με αυτή την φόρτιση 150 W να είναι μια από τις βασικές προδιαγραφές.

Από ό,τι έχουμε μάθει μέχρι στιγμής, το τηλέφωνο OnePlus πρόκειται να κυκλοφορήσει με μπαταρία 4.500 mAh και θα μπορεί να φορτίζει από μηδέν έως εκατό τοις εκατό σε μόλις 15 λεπτά.

Δείτε επίσης: Η Amazon λανσάρει το live audio app Amp – οι χρήστες γίνονται DJs

Επίσης έγινε γνωστό ότι η μπαταρία θα διατηρεί τουλάχιστον το 80% της πλήρους χωρητικότητάς της ακόμα και μετά από 1.600 φορτίσεις, επομένως η μακροπρόθεσμη υγεία της μπαταρίας δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα – και όταν οι ταχύτητες φόρτισης είναι τόσο μεγάλες, σημαίνει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι τόσο σημαντική.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS