ΑρχικήinetΗ Porsche συζητά με την Apple για κοινά projects

Η Porsche συζητά με την Apple για κοινά projects

Η γερμανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων Porsche μπορεί να είπε ότι πέρυσι συζητούσε με την Apple για κοινά projects αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένα νέο αυτοκίνητο της Apple είναι στα σκαριά. Ή εν πάση περιπτώσει, δεν θα γίνει σύντομα.

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφόρησε τα iOS 15.4 και iPadOS 15.4 με πολλές βελτιώσεις

Porsche Apple

«Έχουμε ήδη το Apple CarPlay, θα επεκταθούμε σε αυτό», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche, Oliver Blume. Κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης για τα ετήσια κέρδη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche είπε ότι οι άνθρωποί του συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της Apple στην Καλιφόρνια πέρυσι για να συζητήσουν κοινά projects. Αλλά γρήγορα μετρίασε τα λόγια του λέγοντας ότι ήταν πολύ νωρίς για να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με κοινά μελλοντικά σχέδια.

Ακόμα κι αν οι δύο premium εταιρείες κλείσουν μια συμφωνία, το αυτοκίνητο θα χρειαστεί χρόνια για να φτάσει στην αγορά, καθώς και οι δύο εταιρείες δίνουν βαρύτητα στην ποιότητα.

Δείτε επίσης: Peloton: Κυκλοφόρησε νέα ενσωμάτωση για το Apple Watch

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει μεταξύ της Porsche και της Apple, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία ανήκει στον Όμιλο Volkswagen, επιταχύνει τα σχέδιά της για EV. «Το 2030, το μερίδιο όλων των νέων οχημάτων με πλήρως ηλεκτρική κίνηση θα πρέπει να είναι πάνω από 80%» είπε ο Blume.

Porsche Apple

Πέρυσι, 41.296 πελάτες παρέλαβαν την πρώτη πλήρως ηλεκτρική Porsche. “Το Porsche Taycan εμπνέει όλα τα είδη ανθρώπων – υπάρχοντες και νέους πελάτες, ειδικούς και εμπορικά μέσα. Εντείνουμε την ηλεκτρική μας επίθεση με ένα άλλο μοντέλο: Στα μέσα της δεκαετίας, θέλουμε να προσφέρουμε το mid-engine 718 σπορ αυτοκίνητο αποκλειστικά σε πλήρως ηλεκτρική μορφή”, είπε ο Blume.

Επιπλέον, η Porsche ανακοίνωσε την πρόθεσή της να είναι ουδέτερη από εκπομπές άνθρακα στον ισολογισμό το 2030. «Το 2025, οι μισές από τις νέες πωλήσεις της Porsche αναμένεται να προέρχονται από την πώληση ηλεκτρικών οχημάτων – δηλαδή πλήρως ηλεκτρικών ή plug-in υβριδικών», σύμφωνα με τον Blume.

Δείτε επίσης: Το MediaTek Dimensity 9000 είναι ο πραγματικός αντίπαλος του Apple A15

Επιπλέον, η Porsche επενδύει σε σταθμούς φόρτισης premium μαζί με συνεργάτες – και επιπλέον στη δική της υποδομή φόρτισης. Περισσότερες επενδύσεις ρέουν σε βασικές τεχνολογίες, όπως συστήματα μπαταριών και παραγωγή μονάδων.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS