ΑρχικήUpdatesΚυκλοφόρησε το Nintendo Switch System Update 14.1.2

Κυκλοφόρησε το Nintendo Switch System Update 14.1.2

Κυκλοφόρησε το Nintendo Switch System Update (Έκδοση 14.1.2)!

Το hardware του Nintendo Switch έλαβε την πρώτη του νέα ενημέρωση σε σχεδόν δύο μήνες, φέρνοντάς το στην έκδοση 14.1.2. Όλοι οι χρήστες του Switch μπορούν να το κατεβάσουν.

Δείτε επίσης: Ακόμα ένας YouTuber αφαιρεί τα Nintendo soundtracks λόγω copyright

Nintendo Switch

Δείτε επίσης: Nintendo: Τερματίζεται η λειτουργία του Pokémon DP Sound Library

Προς το παρόν, η Nintendo δεν έχει προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από τη νέα έκδοση, αλλά αν υπάρχει κάτι σημαντικό, πιθανότατα θα το μάθουμε στο εγγύς μέλλον. Η Nintendo αναφέρει στον επίσημο ιστότοπο της: «Γενικές βελτιώσεις σταθερότητας συστήματος για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη».

Η ενημερωμένη έκδοση 14.1.1 κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και οι σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα ήταν οι ίδιες με σήμερα. Πριν από αυτό, είδαμε την έκδοση 14.1.0 τον ίδιο μήνα. Αυτό δεν ήταν πολύ σημαντικό, αν και πρόσθεσε μια νέα επιλογή “Platinum Points Notification Settings” που παρέχει στους χρήστες μια ειδοποίηση σχετικά με τους unclaimed πόντους ως μέρος του προγράμματος επιβράβευσης My Nintendo.

Δείτε επίσης: Η Nintendo μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο firmware update για το Switch

Η Nintendo εξέδωσε το τελευταίο σημαντικό firmware update για το Switch τον Μάρτιο, το οποίο ήταν η έκδοση 14.0.0. Συνοδευόταν από groups έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να ταξινομούν ευκολότερα το software στο αρχικό μενού καθώς και αλλαγές στη συμπεριφορά της έντασης ήχου Bluetooth. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την ενημέρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όσοι θέλουν να κατεβάσουν την ενημέρωση 14.1.2 για το Switch μπορούν να αναγκάσουν το download να εγκατασταθεί τώρα μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις συστήματος, κάνοντας scroll προς τα κάτω στην καρτέλα “System” και πατώντας το κουμπί “System Update”. Για όλους τους άλλους, θα πρέπει τελικά να ληφθεί μόνο του.

Πηγή πληροφοριών: nintendoeverything.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS