ΑρχικήGamingΔιέρρευσαν τα παιχνίδια PlayStation Plus Essential του Ιουλίου;

Διέρρευσαν τα παιχνίδια PlayStation Plus Essential του Ιουλίου;

Φαίνεται ότι διέρρευσε η σειρά παιχνιδιών PlayStation Plus Essential για τον Ιούλιο του 2022 πριν από την επίσημη αποκάλυψη, η οποία πρόκειται να γίνει την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022. Η διαρροή προέρχεται και πάλι από τον χρήστη billbil-kun του Dealabs ο οποίος στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει πολλές ενημερώσεις PS Plus. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλουμε για την αξιοπιστία αυτής της τελευταίας διαρροής.

Δείτε επίσης: Sony: Περισσότεροι τίτλοι PlayStation σε PC και mobile μέχρι το 2025

Ο billbil-kun, διαρρέει με ακρίβεια τις σειρές του PS Plus σχεδόν κάθε μήνα από τον Σεπτέμβριο του 2021 οπότε ας δούμε τι ισχυρίζεται.

Σύμφωνα με το billbil-kun, τα τρία παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα από τις 5 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου θα είναι τα παρακάτω:

  • Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PS5/PS4)
  • The Dark Pictures: Man of Medan (PS4)
  • Arcadegeddon (PS5/PS4)

Το PlayStation Plus Essential είναι το νέο όνομα για τη βασική συνδρομητική υπηρεσία PS Plus, όπου οι παίκτες κάθε μήνα έχουν πρόσβαση σε μερικά «δωρεάν» παιχνίδια.

Οι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν αυτά τα παιχνίδια ακόμη και αφού δεν θα είναι διαθέσιμα στο τέλος της μηνιαίας περιόδου, εφόσον συνεχίσουν να είναι συνδρομητές στο PlayStation Plus Essential (ή σε υψηλότερο επίπεδο).

Δείτε επίσης: Το PlayStation Plus κυκλοφορεί ξανά τον Ιούνιο με 4 επίπεδα συνδρομών

Μόλις λήξει η συνδρομή τους, δεν θα μπορούν πλέον να παίζουν αυτά τα παιχνίδια μέχρι να εγγραφούν ξανά.

Τα παιχνίδια PlayStation Plus του Ιουνίου εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα για διεκδίκηση μέχρι τις 4 Ιουλίου. Ποια είναι; God of War (2018), Naruto to Boruto: Shinobi Striker και Nickelodeon All-Star Brawl.

PlayStation Plus Essential

Δείτε επίσης: PS4/PS5: Πώς να ενεργοποιήσετε το 2FA στο PlayStation Network account σας;

Ο Ιούνιος σηματοδοτεί τον πρώτο μήνα που το νέο PS Plus είναι διαθέσιμο παγκοσμίως, καθώς οι βαθμίδες Extra και Premium κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ στις 13 Ιουνίου και στην Ευρώπη στις 22 Ιουνίου. Όλες οι τρέχουσες λειτουργίες PS Plus θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες στην ίδια τιμή μέσω του PS Plus Essentials, οπότε αν το μόνο που θέλετε είναι πρόσβαση σε online multiplayer και τα συνηθισμένα τρία δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα, δεν αλλάζει τίποτα για εσάς.

Πηγή πληροφοριών: videogameschronicle.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS